Качав воду без ліцензії: На Рівненщині судитимуть експосадовця

Йому загрожує до 3 років ув’язнення

Давньогрецьку богиню правосуддя Феміду типово зображають -- сліпою

Ексдиректора комунального підприємства підозрюють у незаконному видобуванні корисних копалин загальнодержавного значення.

Правоохоронці встановили, що чоловік, перебуваючи на посаді директора комунального підприємства, організував незаконне видобування та збут води. Ліцензії на ведення такої діяльності не було, повідомили у поліції Рівненщини.

Зокрема, там зауважили таке:

- Поліцейські встановили, що в 2008 році на сесії Дубровицької міської ради було зареєстроване комунальне підприємство, яке здійснювало видобування питних підземних вод із місцевого водозабору із свердловин та забезпечувало місто господарсько-питним водопостачанням.

 

Директором обрали 66-річного жителя села Берестя Однак, ліцензію установі не надали, але керівник, який ніс повну відповідальність за стан діяльності організації, продовжував здійснювати незаконний видобуток корисних копалин загальнодержавного значення.

Розмір завданих державі збитків становить понад 1,5 млн грн. За скоєне зловмиснику загрожує до 3 років ув’язнення, зауважують у прокуратурі області.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень