Сіль уже в дорозі: Відомо, за скільки продаватимуть імпортний продукт

За тиждень-два прилавки будуть завалені

Вже зовсім скоро сіль, яка стала дефіцитною, знову з'явиться на прилавках і коштуватиме 20 гривень за кілограм.

Тож не варто масово купувати сіль зараз, бо вже у червні завезуть нову партію товару і ціни стабілізуються.

Коли у квітні закрився сам завод, ми почали працювати над тим, щоб була можливість закуповувати сіль за кордоном в необхідних обсягах. Бо в Україні цього неможливо зробити. Тому ще у квітні уклали контракти з румунськими, турецькими та польськими виробниками, збільшили постачання від наших імпортерів з Італії, з якими працювали раніше.

 

Сотні тон солі вже їдуть до України, залишилося трішки почекати – до середини червня. Сіль буде по адекватній ціні, в районі 20 гривень (ред. – за кілограм), –  розповіла представниця однієї з найбільших мереж продуктових супермаркетів Оксана Соржуленко.

Загалом, крім солі, в Україні здорожчали гречка, а зовсім на прилавках магазинів може поменшати овочів.  Йдеться про сезонні культури: цибулю, моркву та буряк, які вирощували переважно в Херсонській та Запорізькій областях, частина яких тимчасово окуповані.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень