Швидкий заробіток: як отримати 1000 гривень за день роботи

Проаналізували способи швидкого заробітку

Фото ілюстративне, з мережі
Фото ілюстративне, з мережі

Є різні способи швидкого заробітку з використанням інтернету. Розповідаємо, як можна працювати, отримуючи по тисячі гривень за день.

Перший варіант – копірайтинг

Ця робота підходить для тих, хто вміє писати тексти. Щоб заробити на цьому, слід або продавати готові статті на біржах копірайтингу, або писати тексти під замовлення.

Зазвичай для початку людям пропонують близько 150 грн за текст на 1 000 знаків. Деякі компанії пропонують до 500 грн за сторінку тексту (257 слів). Сума залежить від кількості, якості або ж вашого рейтингу як автора на біржі.


Можна заробити й на фрилансі

Фрилансери – це робітники, яких наймають для нетривалих проєктів. Найчастіше в Україні це ІТ, дизайн та онлайн-маркетинг.

Якщо ви фахівець в одній з цих сфер, то можна почати працювати знову ж на різних біржах та платформах з фрилансу. Люди починають заробляти по 300 грн на годину, з часом сума плати зростає до 5-6 тис. грн на годину.

Навіть якщо ви не є фахівцем у жодній з цих сфер, то можна заробити на опитуваннях. Це не потребує жодних специфічних знань. 

Як це працює?

Деякі компанії проводять дослідження, їм потрібно дізнатися громадську думку чи певну статистику. Вони звертаються до спеціалізованих сайтів, і платять людям за те, що вони проходять на цих сайтах опитування. Заробити на одному опитуванні можна від 5 до 50 грн.

Джерело: Сьогодні

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень