Незабаром новосілля: ЖК «Olimp» – на фінішній прямій (ФОТО)

За скільки і які квартири можна купити

Житловий комплекс «Olimp» - перший об’єкт забудовника у Рівному. Компанія має кілька успішних проєктів житлової та комерційної забудови у Хмельницькому та Житомирі.

У Рівному ЖК «Olimp» розташований на вулиці Павлюченка, 16Б. Вартість житла – 15 200 гривень за квадратний метр. Вже до кінця року забудовник здасть в експлуатацію 9-поверхівку на 4 під’їзди, у якій з-поміж 163-х одно- та двокімнатних квартир можна обрати свою.

Розташування ЖК «Olimp»

Будинок зводять у затишному місці поруч із приватним сектором. Водночас, поряд із комплексом розташовано все, що потрібно для сучасного життя.

У мікрорайоні аж три школи та чотири дитсадки, один із яких – практично у дворі. Також запланована досить велика прибудинкова територія, на які розмістять дитячий майданчик, перебачать місце для загального відпочинку і стоянку.

  • Школи: №20, №23 та №26
  • Дитсадки: №7, №40, №42 та №44
  • Супермаркети: «Велмарт», «Епіцентр», «Метро», ТРЦ «Екватор»
  • Зупинки громадського транспорту
  • Парк відпочинку
  • Благоустрій прибудинкової території
  • Парковка
  • Дитячий майданчик у дворі

Саме зручність розташування новобудови зацікавила Валентину Ляховчук, яка кілька місяців тому придбала у житловому комплексі 2-кімнатну квартиру:

- Мені дуже подобається, перш за все, місце розташування. Тут все поруч, тут є інфраструктура, поєднана з приватним сектором. З одного боку – транспорт. З іншого – приватний сектор. Тут є баланс: цивілізація і приватний сектор.

 

Також мені подобається темп будівництва. Будується швидко, оперативно. Подобається співвідношення ціна/якість.

Комплектація квартир у ЖК «Olimp»

Комплектація квартир – максимальна з тих, що пропонують забудовники, каже директор ЖК «Olimp» Олександр Волчелюк. Власник отримує житло зі стяжкою, штукатуркою, якісними енергозберігаючими вікнами, якісними броньованими дверима, які не потребуватимуть заміни.

Директор ЖК «Olimp» Олександр Волчелюк - ліворуч
Директор ЖК «Olimp» Олександр Волчелюк - ліворуч

Квартири – з індивідуальним опаленням. У помешканнях встановлені двоконтурні газові котли, радіатори, готова розводка опалення та електропроводки. При бажанні від радіаторів можна відмовитися і зробити теплу підлогу.

Умови купівлі квартири у ЖК «Olimp»

Житловий комплекс «Olimp» вирізняється індивідуальним підходом до клієнта. Забудовник надає можливість придбати квартиру, розтермінувавши виплату.

При першому внеску від 30% вартості житла до жовтня клієнти можуть домовитися про помісячну чи поквартальну оплату решти суми.

Також забудовник іде назустріч при бажанні перепланувати квартиру. Зробити це дозволить монолітно-каркасна технологія будівництва житлового комплексу. Вона є найпопулярнішою в світі і гарантує довговічність будинку — близько 150 років.

Будинок зводять із цегли, а утеплення фасаду – комбіноване, з застосуванням мінвати. Тож на будматеріалах тут не економлять.  

Забудовник виконав усі свої зобов’язання, будинок максимально відповідає заявлено проєкту і виглядає навіть краще, ніж на макетах.

Зручність проживання у ЖК «Olimp»

На першому поверсі будинку заплановані комерційні площі. Для зручності майбутніх мешканців тут розташують продуктовий магазин, аптеку. Також тривають переговори про розміщення приватного медзакладу.

З усіх питань звертайтеся до центру продажу ЖК «Olimp» за телефоном:

+38 (096) 188 188 9

За цим же номером можна домовитися про особистий візит на будівництво, аби переконатися у всьому самостійно.

Стежте за зведенням свого майбутнього житла на  сторінці ЖК «Olimp» у фейсбуці.

*на правах реклами

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень