Штука дня: годинник з цитатами з книг замість циферблата (ФОТО)

«Вже б'є дванадцята; йди спать, Франціско!»

На платформі Kickstarter набув популярності проєкт каліфорнійського стартапу — годинник Author Clock. Це незвичний девайс, який показує час, використовуючи цитати з книг

Наприклад, поки на звичайному годиннику 09:00, на Author Clock – цитата з «Великого Гетсбі» Френсіса Скотта Фіцджеральда:

Якось о дев'ятій ранку розкішний лімузин Гетсбі, підстрибуючи на кам'янистій дорозі, під'їхав до мого будинку, і я почув переможну тріоль його клаксону…

А рівно опівночі на годиннику з'являється уривок з «Гамлета»:

Вже б'є дванадцята; йди спать, Франціско!

Спеціально для проєкту автори зібрали понад дві тисячі таких цитат англійською мовою — зокрема з робіт Артура Конан Дойла, Віктора Гюго, Льва Толстого, Вірджинії Вульф та інших авторів. Оновлюється годинник щохвилини.

Пристрій виготовлений з переробленого АБС-пластика та дуба.

На вибір доступні дві моделі: менша за $120, яка працює без підзарядки два тижні, і більша за $230, яку треба заряджати раз на два місяці.

Спочатку автори проєкту планували зібрати $20 тисяч, але зрештою їм відправили мільйон доларів. Ідею підтримали майже сім тисяч людей.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень