Стартап із Рівного створив систему, здатну зробити переворот у медицині України (6 ФОТО)

Додаток уже виклали для безкоштовного завантаження

[media=208277]

Від сьогодні, в Україні доступна для скачування абсолютно безкоштовна медична інформаційна система (МІСУ/MISU).

Знайти і завантажити її на смартфон можна за цим посиланням.

Цікаво, що розробила систему команда айтішників саме з м. Рівне.
 

Що ж це таке це MISU/МІСУ?

Скриншот з PDF-презентації

Як сказано в прес-релізі:

26 березня 2020 року команда стартаперів з Рівного, вирішила допомогти медичній системі України, розробити просту систему, котра в період пандемії Коронавірусу, зможе розвантажити сімейних лікарів, які мають по 2000 пацієнтів та приймати при по 200 телефонних дзвінків вдень.

 

Тепер кожен такий лікар зможе скачати додаток, зареєструватися як лікар, вибрати лікарню в якій він працює (список усіх лікарень вже є в системі) ввести свої дані: Ім’я, Прізвище і все.

 

Далі, пацієнти зможуть зайти в МІСУ, вибрати свого сімейного лікаря та приєднатися до нього.

З цього моменту пацієнт зможе в будь який момент відмітити стан свого здоров’я (вибрати можна зі списку в системі або написати будь які скарги), система буде розпізнавати це і у випадку критичних показників: високої температури, зниження рівня кисню, підкріпити аналізи, і так далі – сімейний лікар отримає одразу сповіщення – обов’язково зв’язатися з таким пацієнтом.
 

Лікар в будь який момент може зайти на профіль будь якого свого пацієнта та побачити стан його здоров’я, самопочуття та основні показники, історію хвороб, рецепти та попередні звернення.
 

Також, лікар зможе в електронному вигляді відправити пацієнту рецепт на ліки і будь яку іншу інформацію, витративши на це кілька хвилин, і точно знаючи чи термінове це звернення чи ні.

Скриншот з презентації для уряду Казахстану, але увесь інтерфейс -- українською, про Рівне

В системі є можливість сімейного доступу, де батьки можуть бачити стан здоров’я своїх дітей, а діти – бачити як себе почувають їхні літні батьки, і так само як і лікар – одразу реагувати у випадку якогось форс-мажору.
 

Для таких критичних груп населення, ми розробили спеціальний браслет. Наприклад чийсь тато чи мама пенсіонери носить такий браслет, який кожні 15 хв в автоматичному режимі скидає основні показники стану здоров’я лікарю та своїм дітям: температура, рівень кисню в крові, порушення динаміки серцебиття, тощо.
 

Система абсолютно безкоштовна та готова для роботи вже. Можна скачувати. Ми протестували її в лікарнях Києва, на таких групах ризика як люди з гіпертонією та цукровим діабетом.

Ми не продаємо браслети, і будемо надавати хворим з груп ризику – безкоштовно.
 

Усім іншим, такий браслет приїде під замовлення: в бажаному кольорі та навіть набором датчиків за символічну плату близько 250 грн.
 

Браслети для системи МІСУ виробляють наші партнери в Азії. Вони отримали сертифікати якості МОЗ Китаю, ми усі знаємо що таке якість підтверджена владою Китаю.

Більше про проект за посиланням.

Скриншот контактів рівненської команди з PDF-презентації для уряду Казахастану

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень