Сховав пістолет у під’їзді й кинувся по допомогу до батька. Подробиці вбивства у Костополі

Хлопцю обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави

Це сталося на Різдво.

Поліція Рівненщини повідомляє, що 19-річному хлопцю, якого підозрюють у вбивстві 36-річного мешканця Костополя обрали міру запобіжного заходу. Костопільський районний суд 10 січня задовольнив клопотання слідчого та обрав підозрюваному запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Ми повідомляли про вбивство, що сталося 8 січня близько 3:20 ночі у Костополі.

Поліцейські встановили, що між чоловіками були давні неприязні відносини. Під час чергового випадку з'ясування стосунків парубок вистрілив у суперника. Свідки події викликали «швидку», втім, потерпілий помер у лікарні.

Встановлено, що смерть костопільчанина настала внаслідок вогнепального поранення грудей та живота з ушкодженням внутрішніх органів, масивної внутрішньої кровотечі та гострої крововтрати.

Після скоєного, зловмисник втік. Близько восьмої ранку того ж дня за наданим орієнтуванням екіпаж патрульних неподалік Рівного зупинив автомобіль «Volkswagen Caddy», у якому знаходився зловмисник разом із батьком та товаришем.

За словами заступника начальника Костопільського відділу поліції Романа Максимчука, хлопець розповів де сховав зброю, з якою було здійснено постріл.

Пневматичний пістолет він заховав в одному із під’їздів житлового будинку неподалік від місця злочину.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень