Шокуючі кадри: мати у свій день народження ховає дитину, яку зґвалтував її дядько (ВІДЕО 18+)

Люди б'ють на сполох, що гвалтівник Вероніки буде на волі

На Прикарпатті в День батька 18 червня зникла 9-річна дівчинка. Її шукали всім селом. За кілька годин тіло дитини виявили на березі річки Черемош. Її було зґвалтовано та жорстоко вбито. За підозрою в цьому жахливому злочині затримано родича сім'ї, якого вже не раз судили за різні злочини.

Про це ми писали тут:

На Івано-Франківщині знайшли вбитою 9-річну дівчинку

У мережі оприлюднили кадри, де за словами авторки, вагітна мати у свій день народження ховає вбиту Вероніку. Жінка просить громадськості надати розголосу, адже підозрюваний неодноразово уникав покарання.

Також на відео військовий розповідає про смертельну ДТП на Косівщині, де за його словами, винуватець теж уникнув покарання.

Більше у відео:

Не радимо переглядати ці кадри вразливим людям

Підозрюваний був кілька разів судимий і нападав на жінок

Мешканці села, де сталася трагедія, переконані, що цього можна було б уникнути, якби поліція реагувала на скарги, які неодноразово надходили.

— Тричі він намагався напасти на жінок. Біг за ними вулицею, щось кричав. Злякані жінки дзвонили своїм чоловікам, родичам, ті прибігали до них на допомогу.

 

Коли приїжджала поліція, то він запевняв, що просто йшов за ними вулицею. Але в березні він напав на жінку з ножем. Вона пішла до церкви, хотіла в каплиці поставити свічку за чоловіка, який зараз служить на фронті.

 

Він увійшов туди і порізав її ножем. Поліція знову нічого не зробила. А якби його затримали та закрили, то Вероніка зараз була б жива, – розповідає жінка.

Місцеві побоюються, що вбивці може все зійти з рук. Кажуть, що нібито в Чернівцях є родич – високопоставлений церковний служитель. А також на Івано-Франківщині в поліції працює його двоюрідний брат.

Івано-Франківський міський суд у вівторок, 20 червня, задовольнив клопотання прокурорів та обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою підозрюваному в умисному вбивстві, поєднаному зі зґвалтуванням 9-річної Вероніки.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень