«Шкільний садизм!»: батьки обурюються тривалому навчанню у війну

Кажуть, що навчальний рік треба було припинити ще місяць тому

Фото з сайту "24 канал"

Проблему навчання у війну порушив у спільноті «Батьки SOS» у Фейсбуці киянин, театральний режисер Oleksandr Miroshnychenko, розмістивши допис під назвою «Шкільний садизм». 

У ньому пояснив, що почувається співучасником злочину, коли зранку після нічних тривог і обстрілів будить дитину до школи замість того, щоб її обійняти, заспокоїти, дати виспатися. 

 

Також, на думку автора допису, усі контрольні, тести, опитування зранку в школі після безсонної ночі під акомпанемент повітряної тривоги стають порцією шкільного садизму. Він ставить питання:

Невже ніхто не розуміє, що з цим потрібно щось робити?

 

Що робити? Відповідь очевидна. Вона була очевидною ще мінімум місяць тому. Навчальний рік потрібно було припинити, виставити оцінки та перейти в режим індивідуальних навчальних консультацій.

 

І пісні про «зниження рівня знань» це насправді виправдання небажання бачити очевидне. Рівень знань падає в будь-якому випадку. Але ми додаємо до цього ще й серйозні психологічні проблеми у дітей.

 

Повідомлення Oleksandr Miroshnychenko викликало активне обговорення (161 коментар) і поширення (96). Батьки писали, що

оскільки шкільна програма пройдена, то навчальний рік можна було закінчити 31 травня, а не 16 червня (до цього числа вчаться у Києві)

 

що сподівалися, що Міносвіти виступить із заявою і скасує таке тривале навчання.

Підтримали батька зі столиці і дехто з учителів:

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень