Пришкільні табори: чи випросять їх батьки Рівного

Жителі обласного центру обурюються, що не матимуть куди подіти влітку дітей

Пришкільний табір у ЗОШ №22

Рішення міської влади Рівного обійтися, як і торік, без літніх пришкільних таборів, обурило батьків школярів. Вони порушили цю тему у Фейсбуці. 

Писали, що у містах Київ та Чернігів будуть такі способи організації відпочинку учнів, а в Рівному, на яке нема стільки атак ворога, не буде. 

Начальник міського управління освіти Богдан Турович пояснив Радіо Трек, що думки своєї щодо таборів не змінять:

Щоб організовувати табори, треба забезпечити безпеку дітей. Таборів можна було б зробити на ту кількість школярів, яка може поміститися у шкільних укриттях.

 

Але відпочинок у такому таборі передбачає екскурсії, відвідування різних цікавих місць, де ми не можемо гарантувати безпеку.

Окрім цього, зазначив Турович, у деяких навчальних закладах проходитиме мультипредметне тестування. В такому разі у заклади не можна пускати сторонніх. Тому в них не можна влаштувати табори.  

І додав:

Не буде цього року й оздоровлення школярів і навіть оздоровчий комплекс Електронік не працюватиме, бо в ньому нема укриття. 

 

Я розумію настрої батьків. Але доки не було обстрілів ворогом Дніпра, Умані, ми ще думали, чи організовувати табори. А ці обстріли стали останнім аргументом проти організації такого літнього відпочинку. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень