Всі хочуть вчитися: у Рівному суттєво зросла кількість охочих здавати НМТ-2023

Охочих на понад 1000 більше, аніж було торік

Цього року на Рівненщині очікують більше абітурієнтів, аніж було роком раніше.

Кількість зареєстрованих учасників на національний мультипредметний тест зросла на понад тисячу і становить 9126 осіб, повідомили у Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти.

Там зауважують, що реєстрація ще триває, кандидати можуть подати свої документи для участі в основній сесії тестування до 3 травня, а на додаткову – реєстрація триватиме до 5-12 червня.

Про дату, час і місце проведення тестування кожного учасника повідомлять особисто у запрошенні. До слова, цього року найпопулярнішими предметами на вибір стали – історія України, англійська мова, біологія та хімія.

Основна сесія тестування розпочнеться 5 червня і триватиме до 23 червня. Додаткова сесія буде проведена 11-24 липня. Іспити проводитимуться щодня у дві зміни, але виключно в робочі дні.

Нагадаємо, національний мультипредметний тест триватиме 180 хвилин та складається з 3-х блоків (українська мова, математика, + предмет на вибір учасника).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень