Шестикласник з Рівненщини отримає президентську стипендію

Хлопчика відзначили за здобутки у вивчені рідної мови

Як повідомляє Рівненська ОДА, шестикласнику Хорівської ЗОШ, що на Острожчині, Лізаку Даниїлу призначили стипендію Кобзаря.

Петро Порошенко підписав відповідний Указ про призначення стипендій Президента України переможцям VIII Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Даниїл Лізак одержуватиме стипендію за особливі успіхи у вивченні української мови та літератури у 2017/2018 навчальному році.

Хлопчина виборов  І місце у заключному етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Перемогу школяр здобув завдяки своєму педагогу Ларисі Горловій - учителю української мови та літератури із 26-річним стажем. Тож упродовж року за свої знання, старання та вміння шестикласник отримуватиме 1200 гривень щомісяця.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Теги: Освіта
Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень