Щоб підвищити самооцінку, треба роздягнутися і…

Лягти спати

Сон голяка позитивно впливає на самооцінку та зв'язок з партнером, йдеться у повідомленні Центру з контролю і профілактики захворювань.

Дорослі повинні спати не менше ніж 7 годин щоночі. Втім, тільки третина дорослого населення відводить на сон стільки часу, у більшості стільки часу немає.

Брак сну збільшує ризик серцево-судинних захворювань і діабету, може збільшити рівень цукру і холестерину в крові, викликати ожиріння і гіпертонію.

Але науковці з’ясували, що сон без одягу дозволяє зменшити такі метаболічні ризики.

Сон голяка у жінок запобігає розмноженню грибка Candida. Лікарі стверджують, що грибки часто розмножуються саме через недостатню циркуляцію повітря, через тісну або синтетичну білизну.

У чоловіків сон без одягу позитивно впливає на фертильність. Дослідження показують, що носіння тісної білизни підвищує температуру мошонки, що може знизити життєздатність і кількість сперматозоїдів. З цієї причини носіння боксерів у порівнянні з більш тісною білизною може вплинути на концентрацію сперматозоїдів у чоловіків.

Сон голяка позитивно впливає й на стан шкіри, активізує процеси регенерації. Натомість поганий сон навпаки провокує виробіток гормону стресу.  Шкіра стає сухою й схильною до висипання.

Сон без одягу також позитивно впливає на стосунки пари та самооцінку. Якщо ви спите без білизни з іншою людиною, це може посилити почуття зв'язку між парами.

Партнери, які проводять час у тілесному контакті, частіше почуваються менш напруженими та ближчими.

Контакт шкіра до шкіри вивільняє гормон окситоцин, який є гормоном гарного самопочуття, що сприяє почуттю безпеки та кохання, зменшуючи занепокоєння.

Джерело: РБК - України

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень