Що покласти під подушку: ідеї подарунків на День святого Миколая

Підбірка подарунків для найдорощих людей


День святого Миколая святкують у ніч з 18 на 19 грудня. Саме в цю ніч подарунки залишають під подушкою створюючи казкові спогади з дитинства. Нагадати про ці дивовижні моменти можна вже дорослим близьким людям.  

Радіо Трек зібрав для вас підбірку переліку подарунків, які ви можете взяти до уваги. 


Техніка

Тут можете враховувати свій бюджет й можливості та необхідність того чи іншого пристрою. Можливо ваша кохана вже давно мріє про кухонний комбайн чи новий телефон. Можливо ваш син або і чоловік фанатіють від ігрової приставки. Пригадайте всі їхні "здихання" біля вітрин магазинів і підберіть подарунок.

Одяг
Згадайте, чи ваші близькі вже мають теплу піжаму на зиму чи теплі шкарпетки. Якщо ви знаєте розмір одягу близької людини, то можете приглянути: сукню., білизну, красиву чоловічу сорочку чи домашній теплий халат. 

Косметика

Якщо ви знаєте якою косметикою користується ваша дружина/мама/сестра то сміливо можете їх порадувати оновленням в косметичці. Потіште вашу маму набором декоративної косметики – вона точно зрадіє такому дарунку. Чоловіка чи брата однозначно порадує чоловічого набору з різних лосьйонів, пінок та інших засобів для обличчя.

Домашні дрібниці

Найкращий подарунок для багатьох - це атмосфера вдома. Саме домашні дрібнички створюють затишок. Звернуть увагу на пледи чи ароматичні свічки, чашки для чаю. Можна ще розглянути такі варіанти, як шкатулка для прикрас або доречні статуетки для інтер’єру вашого будинку.

Прикраси та аксесуари

Чоловікам завжди буде личити  красивий годинник, а жіночу красу підкреслять красиві браслети та сережки. Прикраси та стильні аксесуари стануть чудовим подарунком на свята

Книги
Для діток ви зможете знайти найрізноманітніші книги. Розпочинаючи від казок в поєднані із розмальовками "2в1" або за інтересами підібрати енциклопедію. Для дорослих 

Їжа
Ви завжди зможете знайти готові набори смаколиків, як в соціальних мережах, так і торгових центрах. Якщо ж у вас є достатньо часу й бажання, то можете створити самостійно. 

Подарункові сертифікати
Такий подарунок можна вважати універсальним. В цьому варіанті ви ніколи не прогадаєте. Сертифікат на СПА-процедури чи похід до косметолога завжди порадує близьких.  

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень