Що подарувати на 8 Березня мамі, дівчині, дружині

За кілька днів – Міжнародний жіночий день.

Якщо чоловіки все ще не визначилися з подарунками для своїх жінок, то ми підкажемо, що подарувати дівчині, дружині, сестрі, мамі, бабусі чи колезі на 8 Березня.

Можна подарувати сертифікат

Це універсальний варіант для тих, хто не знає, що подарувати на 8 Березня.

Сертифікат дасть можливість жінкам самим визначитися, чого ж вони хочуть – масаж, похід до салону краси, стрибок з парашутом, прогулянка на конях та інше.

Такий подарунок підійде і для тих, у кого обмежений бюджет, і тим, хто хоче зробити свято з розмахом.

Дорогі парфуми

Ароматний парфум – напевно, один з найбільш традиційних подарунків на 8 Березня. Проте всі радіють такому подарунку навесні.

Головне, правильно підібрати аромат для дівчини, мами або дружини. У крайньому разі, можна просто ненав'язливо дізнатися.

Абонемент

Це може бути абонемент на відвідування спортзалу, уроку танців або уроку манікюру. Навіть якщо панночці зовсім трошки це цікаво, то це і нові знайомства, і нові емоції, і нові покупки.

Гаманець/сумка/рюкзак

Жінкам завжди нікуди складати і нічого брати з собою. Так організуйте їм це! Тим більше, що модна сумка або гаманець відомого бренду завжди будуть доречним подарунком для жінки.

Набір для кулінара

Якщо жінка любить готувати вишукані страви, то цей набір повинен у неї бути. А найголовніше, такий набір ви можете зібрати саме для неї, враховуючи її інтереси.

Туди можуть увійти натуральні рідкісні прянощі та приправи, різні пристосування для самого процесу приготування. Також можна підібрати начиння, фартух і шапочку кухаря.

До речі, підкажіть цю ідею дружині, що подарувати свекрусі на 8 Березня.

Іграшка-подушка під шию

Така річ стане в пригоді й під час подорожі, і просто, якщо жінка працює багато за комп'ютером. Цим подарунком ви покажете і свою турботу, і виявите оригінальність. Доповнити такий презент можна букетом квітів.

Модний гаджет

Це може бути модний смартфон, навушники, електронна книжка, або навіть електронний тонометр. Останній, до речі, найбільш підійде для подарунка бабусі на 8 Березня.

За матеріалами сайту Сьогодні

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень