Що подарувати на Новий 2020 рік за знаками зодіаку

Поради під ялинку

До Нового року 2020 залишився місяць. Саме час подумати про подарунки своїм рідним та близьким.

А для того, щоб догодити всім, 1News рекомендує орієнтуватися не тільки за особливостями людини, а і за її знаком зодіаку.

До вашої уваги, кілька підказок на тему, який подарунок вибрати на Новий рік відповідно до знаку зодіаку.

Овни

Для Овна 2020 рік буде продуктивним з професійної точки зору. Проекти, заплановані раніше, реалізуються і принесуть свої плоди. Подаруйте Овну предмет, який прискорить його наближення до мети. Міцний вічний календар з дерева з новорічним побажанням – відмінний варіант для ділової людини. Він зможе спланувати проекти з урахуванням довгострокової перспективи.

Тельці

Рік Щура принесе Тельцю значні доходи. Період сприятливий для переїзду або ремонту житла. Доларове дерево в горщику сприятиме фінансовому благополуччю.

Близнюки

Несподівана романтична зустріч в житті Близнюків може перерости в міцний і щасливий союз. Вручіть представнику знака Зодіаку экокуб з дерева, з живою зеленою рослиною всередині. Це символ любові і зародження сім’ї.

Раки

Фінансові інвестиції, бізнес-проекти Раків в 2020 році принесуть значну вигоду. Подаруйте представнику знака Зодіаку флешку з кодовим замком. Секретна інформація про новий бізнес-проект буде під надійним захистом.

Леви

У 2020 році Леви розкриють свої творчі здібності. Подаруйте їм на Новий рік квитки на театральну прем’єру для отримання джерела натхнення.

Діви

Дівам в 2020 році буде везти в особистих і професійних справах. Бажання здійсняться швидше, якщо представники знаку Зодіаку будуть вірити в успіх і прикладати зусилля. Настінна магнітна дошка – інструмент для складання колажів. Якщо Діви будуть візуалізувати кінцевий результат, вони швидше досягнуть мети.

Терези

Терезів чекає спокійний і передбачуваний рік. Це ідеальний час для завершення розпочатих справ. Красиві предмети інтер’єру створять в будинку комфортну обстановку для відпочинку, зможуть залучити удачу в будинок.

Скорпіони

Скорпіони матимуть успіх у фінансових справах, особистому житті. Їх чекають перспективні пропозиції по роботі і любовні пригоди. Гризун рекомендує подарувати на 2020-й рік оригінальний чохол для смартфона. Телефон розриватиметься від пропозицій.

Стрільці

Цілеспрямованість Стрільців буде винагороджена результатами в роботі і високою довірою начальства. Навесні рекомендується знизити навантаження, дати собі час на відпочинок. Масажна ванночка для ніг, сертифікат в салон краси, автомобільні чохли з ефектом масажу.

Козероги

Рік Щура 2020 – вдалий період для Козерогів професії та особистому житті. Вільний час представники знаку Зодіаку зможуть присвятити додатковій освіті. Багаторазовий еко-блокнот, записи в якому стираються тканиною або серветкою, – варіант для майбутніх студентів.

Водолії

Гризун надихне Водоліїв на нові відкриття, подорожі. Скарбничка у вигляді миші збереже фінанси для поїздки в далекі країни і буде стримувати від непотрібних витрат.

Риби

2020 рік відкриє перед Рибами нові привабливі перспективи. Однак представникам цього знаку може не вистачити рішучості їх використовувати. Подаруйте Рибам на Новий рік мотивуючу книгу від сучасних бізнес-тренерів. Це допоможе Рибам в момент сумніву зрозуміти, що щастя — в їх руках.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень