Коли у Рівному почнуть проводити новорічні ранки для дітей

Традиційно їх проводять в театрі ляльок та драмтеатрі

В театрі ляльок новорічні ранки розпочнуться з 21 грудня. Квитки на них у касі Рівненського театру ляльок можна буде купувати з 1 грудня.

Коштуватимуть вони 50 гривень

Завідувачка літературного відділу Рівненського театру ляльок Надія Сидорчук розповіла, що

найбільш популярними виставами є «Сонечко і сніговички», «Рукавичка», «Мерзни-мерзни вовчий хвіст», «Чарівні сніжинки», «Снігова королева» та інші. Крім того, цього року глядачів театру порадують виставою «Новий рік – це я».

 

Вистави розраховані на дітей віком від трьох років. 

А в обласному музично-драматичному театрі новорічні ранки розпочнуться 23 грудня. Проводитимуть їх щодня об 11:00 та 16:00 до 10 січня.

Цього року для дітей готують виставу «Білосніжка та сім гномів». Над нею як режисер працює заслужений артист України Станіслав Лозовський. Він переписав казку, осучаснивши її. Також створив до неї пісні та музику. Про це розповіла прессекретарка облмуздрамтеатру Ірена Боровець.

Квитки на виставу вже є у продажу. Коштують вони 60 грн.

Проте в театрі просять не зволікати з купівлею квитків, оскільки охочих подивитися казку багато. До слова, цьогоріч квитки на виставу в драмтеатрі можна придбати лише у касі.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень