10 місць для святкування новорічних корпоративів у Рівному (+ЦІНИ)

Ресторани й розважальні заклади на будь-який смак і гаманець

Ми підібрали 10 популярних місць для святкування новорічних корпоративів. Ціни залежать від меню, наявності алкоголю і святкової шоу-програми.

Готельно-ресторанний комплекс «Софія»

Банкетна зала вміщає до 250 людей. Ціна - 800 грн з людини.

У вартість входить святкове меню і спеціальна шоу-програма. Протягом вечора гостей розважатиме ведуча Антоніна Царук та ді-джей.

Готельно-ресторанний комплекс «Айвенго»

У залі комфортно розмістяться 220 людей з кількох компаній. Втім, якщо це одна компанія, то розсадити можуть і до 300 осіб. Ціна - 750 грн за людину.

У вартість входить меню (без алкоголю) і спеціальна шоу-програма. Гостей розважатиме ведучий Костя Тарантінофф. Передбачена також жива музика «Мікс денс», рівненський шоу-балет «Сапфір» з номером «Викрадачі», бармен-шоу та LED-шоу з Тернополя.

Ресторан «MANHATTAN»

Відсвяткувати корпоратив тут можна на 10 чи 11 поверсі. У першому випадку вартість становить 820 грн, у другому – 770 грн з людини. Різниця у ціні зумовлена менш насиченою програмою на 11-му поверсі. Орієнтовно у кожній із зал поміщається близько 100 людей.

У вартість включене меню і розважальна програма: жива музика, ведучі, дискотека, лазерне і бармен-шоу та конкурси. Алкоголь і фрукти потрібно брати з собою. Ресторан пропонує два варіанти меню.

Ресторан «Gusto»

Ресторан пропонує банкетну залу, кухню та обслуговування. Зала розрахована на 30-40 людей. Орієнтовна ціна - від 700 грн за людину.

У вартість входить святкове меню. Щодо алкоголю, то це «один до одного»: тобто, одну пляшку потрібно купувати у закладі, а ще одну – брати з собою. Якщо хочете взяти дві – відповідно, і в закладі потрібно замовляти ще дві.

Спеціальної розважальної програми не передбачено. З вівторка по неділю протягом трьох годин у ресторані грає спокійна жива фонова музика. За бажання, можна самим найняти ведучого.

Ресторан «Saigon»

Максимальна посадка у залі – 70-80 осіб. Ціна - 700 грн з людини.

У вартість входить меню і розважальна шоу-програма: ді-джей, виступ від студії сучасних танців «DANCE WAY» і караоке. У закладі можна також зіграти у боулінг – за окрему плату.

Меню: близько 10 холодних закусок, 3 основних страви, 2 гарячих закуски і безалкогольні напої. Можна приносити власний алкоголь і фрукти.

Ресторан «Kinz

Банкетна зала розрахована на кілька десятків людей. Ціна – 800 грн з людини (550 грн кухня + 250 грн святкова програма).

Гостей розважатимуть ведучий Андрій Семенчук, музичний дует «Мікс» та шоу-балет. Також передбачене світлове шоу, конкурси і фотозона.

Меню включає 6 позицій холодного і три подачі гарячого. Алкоголь потрібно брати з собою.

Ресторан «Vinograd»

Відсвяткувати корпоратив тут можна на третьому поверсі. Місткість залу – 45 осіб. Ціна - 850 грн з людини.

У вартість включене святкове меню, частина алкоголю і розважальна програма. Алкогольні напої можна брати й з собою, але з розрахунком, що 1 пляшку на 4 людини доведеться замовити у закладі.

Мисливсько-спортивний клуб «Сокіл»

Відсвяткувати можна у ресторані «Мисливець» чи кафе «Сокіл» або «Тарантас». У ресторані є дві банкетні зали на 80 осіб, кафе ж вміщають до 50 і 20 осіб, відповідно.

Ціна новорічного корпоративу - 750-850 грн з людини. У вартість входить святкове меню (європейська кухня), алкоголь, розважальна шоу-програма з ведучими (Дідом Морозом і Снігуркою) та музичний супровід (жива музика).

Щодо меню, то за 750 грн на гостей чекають 6 холодних закусок, 2 салати і 4 подачі гарячого. За 850 грн – також 6 холодних закусок, 3 салати і 5 подач гарячого.

Родзинка кожного з закладів - екзотичні страви з дичини, мангал-меню, рибні делікатеси та авторські десерти.

Розважальний центр «Турбіна»

У залі можна розмістити до 200 осіб. Ціна - від 300 грн з людини (при мінімальному замовленні).

У вартість включене меню і пляшка шампанського. А от інший алкоголь треба брати з собою (з розрахунку «один до одного» - одну пляшку замовляти у закладі, ще одну – брати з собою).

За окрему плату гостей розважатимуть ді-джей і ведуча. Те ж саме - з іншими розвагами (бармен-шоу, танцювальні номери, пародисти, фокусники).

Кафе-бар «Смажений кабанчик»

У закладі є дві банкетних зали: на 100 і 150 осіб. Ціна - 400 грн з людини + 7% за обслуговування.

У вартість входить лише святкове меню (на вибір). Алкоголь потрібно брати з собою. При цьому, 1 пляшку на 5 осіб таки доведеться замовляти в кафе, все інше – можна брати з собою.

Спеціальної святкової програми немає – у закладі грає жива музика. За бажання, на корпоратив можна замовляти власних ведучих.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень