Святкова підбірка: ТОП-10 новорічних подарунків для дівчини

Підказки, чим можна потішити кохану людину

Новий рік вже буквально на порозі, а ви ще не придбали подарунок?..

Якщо так і ви досі вагаєтеся, що обрати для коханої, ми вам допоможемо!

1. Щось домашнє - м’якеньке і тепле

До прикладу, халат, м’які домашні капці або піжама. Сюди ж можна віднести і теплу м’якеньку ковдру чи плед.

Такий подарунок продемонструє, що ви дійсно переймаєтеся комфортом своєї половинки і потішить її у ці холодні дні.

2. Рукоділля і хобі

Подарунок варто обирати, в залежності від того, чим захоплюється ваша половинка. Це може бути щось для шиття чи в’язання, вишивки бісером чи створення картин, набір для творчості, різьби по дереву або ж створення кулінарних шедеврів...

Зокрема, можна купити якийсь новітній гаджет або приладдя, що значно полегшить чи розширить можливості творця, однак сам по собі він надто дорогий, аби ваша половинка захотіла придбати його самостійно.

Можливо, вона любить малювати, але досі не має мольберта?..

Крім того, завжди є варіант подарувати їй сертифікат на якийсь майстер-клас, де вона зможе «прокачати» свої навички.

А якщо ж ви не впевнені щодо її захоплень, можна обрати і щось нейтральне. До прикладу, зараз досить популярні так звані «картини за номерами». Це класний подарунок, який допоможе розслабитися не дуже талановитим від природи художникам :)

3. Техніка для підтримки ідеального образу

Якщо ваша половинка надає перевагу домашнім, а не салонним косметичним процедурам, їй точно стануть у пригоді різні б’юті-гаджети. Ці пристрої допоможуть зекономити час і сили та дозволять їй завжди почуватися «на мільйон».

Один із варіантів – щось із перукарського приладдя. Стайлер для волосся, випрямляч, плойка або крутий з фен з кількома режимами – для завжди ідеальної зачіски.

Також можна подарувати їй електрощітку для чистки обличчя. Цей пристрій делікатно очистить шкіру від забрудненого зовнішнього шару і поліпшить стан шкіри.

Крім того, вибір можна зупинити і на епіляторі (для гоління різних частин тіла) або тримері для корекції брів чи зони бікіні. Крутий подарунок для любительок ідеально гладких ніжок... і не тільки ;)

4. Книжка

Ми не будемо стверджувати, що книжка – це найкращий подарунок. Кожному – своє. Втім, якщо ваша половинка любить читати і дізнаватися щось нове, просто придбайте для неї «ще один примірник щастя».

Це може бути черговий пригодницький роман, детектив чи любовна історія. Або ж мотиваційна книга - щось типу нон-фікш, яка допоможе їй самореалізуватися і знайти своє призначення.

А ще корисною може виявитися професійна література (якщо вона «ловить кайф» від своєї роботи і хоче знати про неї все).  

5. Професійна фотосесія

Новий рік - прекрасна можливість зробити коханій особливий подарунок.

Чимало дівчат мріють про індивідуальну фотосесію, аби розкритися на повну.

 

Навіть якщо ваша дівчина соромиться зайвий раз фотографуватися і каже, що їй це не потрібно, фотограф-професіонал змусить її полюбити власне зображення.

Тим паче, якщо її робота пов’язана з соцмережами - хороші світлини підвищують довіру до людини і можуть зробити її більш впізнаваною.

6. Домашній улюбленець

А може ваша дівчина давно мріє завести тваринку?.. Вірного чотирилапого, який стане їй прекрасним компаньйоном. Особливо, якщо ваша робота передбачає часті відрядження.

Або про папужку, якого можна буде навчити говорити.

Чи морську свинку, хом’ячка, декоративного кролика або шиншилу. Ці тваринки теж досить розумні й добре приручаються.

У такому разі ваша половинка завжди зможе відволіктися від буденних справ і розважитися, граючись з домашнім улюбленцем.

7. Аксесуари і «примочки» до телефону чи ноутбука

Більшість дівчат обожнює незвичайні чохли до телефонів: з вушками, лапками чи вусами, повністю у формі якоїсь тваринки, з фото чи ілюстрацією «няшних» штучок або щедро всіяні «діамантами» чохли.  

Також можна подарувати їй безпровідні навушники, зарядку чи адаптер до смартфона. А ще – монопод, універсальну портативну батарею (Power Bank) або набір додаткових об’єктивів для телефонної камери.

Чудовим подарунок стане також, до прикладу, підставка для ноутбука. Ця крута річ дуже спрощує життя, якщо робота пов'язана з комп'ютером, а постійно сидіти за столом не хочеться.

8. Щось тепленьке, але «на вихід»

Шарф або снуд, шапка, рукавички. В морози і холоднечу ці речі зайвими не будуть.

І навіть якщо у неї вже є щось із цього переліку, ще одна пара теплих речей ніколи не буде зайвою! ;)

9. Прикраси

Це можуть бути сережки, кулон, підвіска, каблучка чи браслет.

Обрати можна, виходячи з уподобань вашої половинки – можливо, вона вірить у гороскопи і переконана, що їй ідеально підходять лише певні метали і дорогоцінне каміння, або ж просто надає перевагу якійсь із прикрас.

В іншому випадку – орієнтуйтесь на власний смак і гаманець. Зауважте, що на увагу заслуговує не лише справжня «ювелірка» – чудовим подарунком стане і вишукана біжутерія. Головне тут – хороший смак.

10. Косметика чи парфуми

Ризиковий вибір, якщо ви погано орієнтуєтесь, чим саме користується ваша половинка. Утім, якщо знаєте – вперед!

Список декоративної косметики практично безмежний: блиски, помади та контурні олівці - для губ; тіні, туші та підводки - для очей; тональні креми, рум'яни, хайлайтери, бронзери та консилери – для обличчя. Крім того, існують різні потрібні для нанесення макіяжу штуки – спонжики, пензлики, щіточки для вій і брів, аплікатори...

Тобто, «розігнатися» є де. Якщо непогано у цьому орієнтуєтесь, можете щось підібрати. Втім, якщо маєте хоча б крихту сумніву – купувати косметику таки не варто, аби невдалий подарунок не зіпсував обом настрій.

Така ж ситуація і з парфумами: знаєте її вподобання і зможете вгадати, який аромат зведе її з розуму – беріть. В інакшому випадку – не варто.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень