ТОП-12 ідей подарунка для чоловіка на Новий рік (ФОТО)

Якщо досі не визначилися зі святковим презентом, маємо кілька варіантів

Звісно, найкраще обирати, орієнтуючись на вподобання другої половинки. Проте не завжди усе так просто

Якщо з вибором подарунка виникли труднощі, наша підбірка допоможе вам щось обрати чи вигадати.

1. «Примочки» до телефону

Починаючи від безпровідних навушників, зарядок та адаптерів і закінчуючи тримачами, селфі-палками та картами пам’яті. А ще є універсальні портативні батареї (Power Bank), об’єктиви для телефонної камери і просто тримачі для телефону.

Щось із цього списку обов’язково стане у пригоді вашому коханому.

2. Фітнес-браслет

Тут треба бути обережною, адже деякі чоловіки, як і жінки, можуть образитися на такий подарунок. Тоді слід пояснити, що фітнес-браслет – це не натяк на повноту, а турбота про здоров’я і гарне самопочуття партнера.

Це крутий багатофункціональний пристрій, який може вимірювати пульс, кількість зроблених кроків, стежити за сном і спожитими калоріями та навіть вести особистий календар тренувань. А ще - гаджет можна синхронізувати зі смартфоном, аби завжди бути на зв’язку.

3. Смарт-годинник

Ще один гаджет майбутнього. Це комп'ютеризований наручний пристрій, який не лише показує час, а й відтворює музику, приймає сповіщення і дзвінки та виконує функції камери і будильника.

Крім того, ці годинники – ще одна версія фітнес-трекерів: у них вбудовані пульсометр, крокомір і калькулятор калорій.

4. Джойстик або ґ​еймпад (до приставки чи комп’ютера)

Існує ймовірність, що від цього подарунку ви самі будете не в захваті, адже відірвати коханого від монітора точно стане важче. Однак більшість чоловіків обожнюють гратися у комп’ютерні ігри і такий презент їх неабияк потішить.

5. Тример

Це ідеальний подарунок чоловіку, для якого гоління звичайним станком перетворюється у тортури.

Більшість його моделей – багатофункціональні, тож можуть використовуватися не лише для стрижки волосся та гоління обличчя. Тримерами за типом «все в одному» з легкістю можна поголити й інші частини тіла, у тому числі й інтимну зону.

6. Щоденник, блокнот або скетчбук

Подарунок для тих, у кого розписана кожна хвилина. Або ж навпаки – для мрійливих і сумбурних особистостей, які обожнюють нотувати усі свої ідеї чи малювати у вільний час.

Але, кращий подарунок - це нові знання. Наприклад курси англійської в м.Київ.

7. Подушка з тематичним принтом

Гарний подарунок чоловіку, який любить поспати чи повалятися на дивані. Дуже практичний презент.

+1 до комфорту і затишку в домі. Якщо вдало підібрати картинку або напис й обрати дійсно зручну подушку, то цей подарунок тішитиме вас і вашу половинку «довго й нудно», доки не з'явиться щось іще крутіше.

8. Сорочка, светр, краватка чи запонки

Пам’ятайте, що одяг варто дарувати тільки, якщо точно знаєте розмір і смак своєї половинки.

Щодо краватки і запонок, то вони будуть доречними лише як подарунок для серйозних ділових чоловіків.

9. Коробка чи консерва зі шкарпетками

Не все так банально, як здається. Шкарпетки зайвими не бувають, а тим більше, з цікавим принтом. Хіба ж комусь можуть не сподобатися різдвяні олені, сніговички чи Санти? А якщо їх запакувати у гарненьку коробку і перев’язати бантом, то задоволена посмішка – це найменше, що ви отримаєте у відповідь.

Також у продажу є «консервовані шкарпетки» - такий собі стратегічний запас чоловіка.

10. Гра для дорослих

Такий подарунок 100% зацікавить вашу половинку. Це можуть бути ігри не лише сексуального характеру, а й просто веселі (іноді - з елементами чорного гумору) «настолки». До прикладу, «Карти конфлікту» чи щось подібне.

11. Чекова книжка бажань

Стане у пригоді парам, що мають чітко розділені обов’язки.

Подарунок, насамперед, зацінять чоловіки, які терпіти не можуть виносити сміття чи пилососити. Це ж так просто: вигадуєш, записуєш, вручаєш і... далі займаєшся своїми справами, подумки дякуючи коханій за прекрасний презент (доки вона виконує одне з бажань).

12. Чашка

Що називається «варіант на крайняк». У такому випадку вона повинна бути унікально крутою. Або ж, буквально днями ви просто розбили його улюблену...

У такому випадку не варто зупинятися на посудині з вашим спільним фото – якщо вирішили подарувати чашку, будьте більш оригінальними. Можна обрати одну з філіжанок з класними цитатами з фільмів чи мультів, або з якимось мемом, який щоразу викликає посмішку у вашого коханого.

А ще є термочашки, які стануть у пригоді в холодну пору року, або чашки-хамелеони, що змінюють колір у залежності від температури рідини.

Що б ви не обрали – обов’язково вкладайте у подарунок частинку себе! Будьте оригінальними, не бійтеся експериментувати і тіште коханого не лише класними презентами, а й гарними емоціями

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень