Де у Рівному можна весело зустріти Новий рік (+ЦІНИ)

Працюватимуть низка ресторанів і розважальних закладів

Ми підібрали 10 популярних місць, де можна відсвяткувати новорічну ніч.

Ціни у закладах залежать від кількості персон, меню, наявності алкоголю та розважальної програми.

Готельно-ресторанний комплекс «Айвенго»

Вартість залежить від кількості людей: для двох – по 1700 грн, для 4-х – по 1600 грн, для 6-ти і більше осіб – по 1400 грн за людину.

У вартість входить новорічне меню та шоу-програма. Гостей розважатимуть ведучий Володимир Кравчук, DJ та рівненський танцювальний шоу-балет «Вітас». Передбачений також святковий салют, а ще - паперове, дзеркальне та бармен-шоу. З алкоголю – пляшка шампанського. Розважальна програма - з 23:00 до 4-ї ранку.

Готельно-ресторанний комплекс «Софія»

Столик на двох людей обійдеться кожному у 1700 грн, на 4-х – у 1550 грн, а для 6-ти і більше – у 1400 грн з особи.

Ця сума передбачає спеціальне меню, пляшку шампанського чи горілки (на вибір) та розважальну програму. Гостей розважатимуть DJ і ведуча Антоніна Царук. Передбачені також паперове, скляне та бармен-шоу, глінтвейн і святковий салют. Усі напої – ваші (і алкоголь, і безалкогольні). Заклад працюватиме до 5-ї ранку.

Мисливсько-спортивний клуб «Сокіл»

Зустріти Новий рік у кафе «Сокіл» пропонують за 1 400 грн з людини. У вартість включене святкове меню, алкоголь і розважальна програма. Гостям запропонують 7 холодних і стільки ж гарячих закусок та два салати.

Між тим, родзинкою усіх закладів МСК «Сокіл» є екзотичні страви з дичини, мангал-меню, рибні делікатеси та авторські десерти.

Нічний клуб «Лагуна»

О першій годині ночі розпочнеться новорічна дискотека. Вартість вхідних квитків - 100 грн. Працюватиме також бар і караоке. Зокрема, поспівати можна буде з 23:00 до 4-ї ранку.

Ресторан «Saigon»

Ціна - 1400 грн з людини. У вартість входить меню, святкова шоу-програма  і частково алкоголь. Передбачені страви японської кухні (роли), холодні/гарячі закуски, основні страви, безалкогольні напої, фрукти і мінімальний набір алкоголю (його обговорюють окремо з кожним замовником). Дозволяється брати своє спиртне.

Гостей розважатимуть ведуча і DJ. Заплановані також два виступи від студії сучасних танців «DANCE WAY» і шоу барменів. У новорічну ніч не працюватиме боулінг - лише караоке. Ресторан закриватиметься о 5-ї ранку.

Ресторан «Kinz

Вартість з людини - 1500 грн. У ціну включене святкове меню, розважальна програма, алкоголь та безалкогольні напої. Крім того, спиртне можна брати й з собою.

Гостей розважатиме ведучий Андрій Семенчук. Заплановане також DJ-шоу, виступи відразу двох шоу-балетів, а ще - шоу дзеркальних людей та мильних бульбашок, салют і глінтвейн.

Ресторан «Vinograd»

Ціна - 950 грн з людини. У неї входить новорічна шоу-програма, святкове меню та алкоголь (частково можна брати і свій). 

Зайняти місця можна на 2-му і 3-му поверхах, адже на першому буде святкова дискотека.

Кафе-бар «Смажений кабанчик»

Кафе працюватиме, тільки якщо замовлення надійде не менш як на 15 людей.

У такому випадку вартість складатиме 800 грн з людини + 10% за обслуговування. У суму закладене святкове меню. Спеціальної розважальної програми не передбачено – лише жива музика. Працюватимуть до 6-ї ранку.

Караоке-бар «Стадіо Паб»

За відпочинок у цьому закладі доведеться викласти 750 грн з людини. У вартість входить кухня, бар, караоке і святкова дискотека.

У новорічну ніч клуб працюватиме до 5-ї ранку.

Розважальний центр «Турбіна»

Вартість - від 650 грн з людини. Вона включає святкове меню (холодні та гарячі закуски), розважальну програму і частково – алкоголь.

Це значить, що на компанію передбачена одна пляшка шампанського. Можна брати і своє спиртне, але з розрахунком «один до одного» (тобто, одну пляшку потрібно купувати у закладі, а ще одну – брати з собою).

Кафе «Жар-піца»

Новорічна ніч – 500 грн з людини. Cвої напої брати не варто, адже на горілку, вино, коньяк, сік та воду надається знижка 50%. Телефон +38 (098) 356-06-06.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень