Що планують зробити з Рівненщиною можна побачити в Інтернеті (ФОТО)

На мапах і в документах

60 відсотків містобудівної документації Рівненщини вже доступні для кожного користувача Схеми планування території області у відкритому доступі оприлюднені на сервісі.

Це єдиний державний веб-ресурс із доступом до містобудівної документації, зокрема, генеральних планів населених пунктів, зонінгів, схем планування територій областей, районів та сільрад. Профільний департамент вніс необхідну інформацію про область за два тижні, каже заступник голови Рівненської ОДА Віталій Ундір:

Декілька тижнів тому отримали відповідне доручення Мінрегіонбуду, отримали ключі і оперативно включились в роботу. Буквально за два тижні профільний департамент вніс інформацію. На сьогодні Рівненська ОДА внесла дані на 60 відсотків. А це третє рейтингове місце серед областей.

 

По-перше, це інформація про містобудівну документацію на обласному рівні. Також публікуються схеми населених пунктів. Зелені позначки означають, що інформація внесена, жовті – в роботі.

За словами головного архітектора області Олександра Карачанського, ресурс дає посилання на сайти, де оприлюднені матеріали містобудівної документації. Тому важливу роль тут відіграє наявність такої онлайн-інформації на веб-сторінках міських та сільських рад. За його словами, у повному об’ємі затвердили чинну документацію місто Острог та Рівне. Зразком для районів слугує Костопільщина, де усі сільради мають свої сайти, на яких оприлюднена містобудівна документація.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень