Чого кому бракує: таємні мрії різних знаків Зодіаку

Потаємні бажання, про які вони не говорять

Астрологи переконані, що саме від дати народження залежить покликання і прагнення людини.

Кожен знак Зодіаку характеризується енергією певної якості, яка по-різному проявляється через людину - у залежності від її рівня розвитку.

Разом з тим, представники одного й того ж знаку дуже часто схожі. Вони мають подібні риси характеру і поведінки, та й мрії у них нерідко «співзвучні».

ОВНИ

Під впливом цього сузір'я у людях прокидається жага боротьби і постійної дії. Це досить цілеспрямовані особистості, однак зовсім не через те, що їм подобається долати перешкоди.

Взагалі-то, Овни дещо ліниві й мріють скинути з себе тягар відповідальності, повалятися на теплому пляжі та просто розслабитися.
 

Вони уявляють, що кордонів не існує, а подорожувати можна без будь-яких перешкод. А ще їм подобається ідея, що колись усі зможуть обходитися взагалі без грошей.

ТЕЛЬЦІ

Представників цього знаку вабить влада і високе положення, тож мріючи, вони бачать себе королями, великими полководцями та імператорами успішної держави.

Їм подобається, коли їх слухають, затамувавши подих, звертаються із повагою та захоплюються їх завбачливістю.
 

Тельців засмучує рутинна робота, типу миття посуду і прибирання, походів за покупками і догляду за господарством.

БЛИЗНЮКИ

Мрії Близнюків трохи приземлені, але від цього - не менш масштабні. Вони хочуть, аби усі скарби світу належали їм і тільки їм, а от як ними розпорядитися, вони вже придумали.

По-перше, більше ніколи не доведеться працювати. По-друге, легко дозволити собі будь-які покупки і розваги, а по-третє, можна нарешті забутися про громадську думку й більше не обтяжувати себе зайвими зобов'язаннями.
 

Найбільше представники цього знаку ненавидять нинішні правила світу, але боротися з ними і пробувати щось змінити їм не дуже хочеться. Кому ж до вподоби зайва морока?

РАКИ

Раки хочуть бути зірками і народними улюбленцями. Завжди і всюди, бо це – класно.

Зазвичай вони уявляють себе на сцені: в оточенні натовпу шанувальників із квітами, роздаючи автографи.   
 

У повсякденному житті представники цього знаку часто сором'язливі, адже їх гріють вигадані сценки про популярність, силу і вплив на громадську думку.

ЛЕВИ

Із Левами все дуже просто: влада, всенародна любов і поклоніння.

Їх мрії дуже масштабні, багатошарові та рясніють дрібницями, про які інші навіть не задумувалися б.
 

А ще ці горді представники зодіакального кола частенько замислюються про подорожі у часі, аби виправити власні помилки.

ДІВИ

А от представники цього знаку дуже екстравагантні, адже мріють, щоб їм дали спокій. Бажано – усі й відразу.

У мріях Дів просто немає людей – усі вони кудись зникли. Зазвичай вони мріють про польоти до інших планет чи інших вимірів, масштабні катастрофи та людину, яка вижила - тобто себе.
 

Звісно, залишити когось у живих можна. До прикладу, друга чи подругу. Однак найкраще, щоб ця людина жила на іншому континенті.

ТЕРЕЗИ

У них – найреалістичніші мрії. Терези дуже-дуже-дуже хочуть досягти успіху у чомусь конкретному.

Представники цього знаку мріють стати фахівцями світового рівня, на поклін до яких йтимуть із найвіддаленіших куточків світу.
 

Крім того, Терези не забувають про красу, якою так дорожать у реальності. Вони уявляють себе більш недоступними, аби мати можливість щоразу не танути від компліментів.

СКОРПІОНИ

Скорпіони – як завжди. Нікого ж не здивує, що вони мріють про той благословенний час, коли усіх їхніх кривдників скосить Ебола (ну, чи коронавірус) або на смерть зачавить вантажівка зі щебенем.

Водночас, представники цього знаку мріють про справжнє кохання і повне єднання з другою половинкою.
 

Крім того, серед потаємних мрій Скорпіонів немає жодних фантазій, пов’язаних із фінансами, адже це – не головне.

СТРІЛЬЦІ

Внутрішній світ Стрільців дуже різноманітний, при чому, здебільшого він абсолютно позбавлений мрій про кохання і романтику.

Це дуже амбітні люди й одні з небагатьох, які намагаються мріяти про речі, які можна втілити у життя.
 

Стрільцям допомагає любов до змін і творчий підхід, тому вони нерідко стають успішними письменниками, акторами і музикантами, використовуючи власну уяву.

КОЗЕРОГИ

Представники цього знаку Зодіаку багато працюють і мало відпочивають, однак їх трудові подвиги часто лишаються без належної уваги.

Вони мріють про шану і загальну повагу.
 

Козерогам щиро хочеться, аби на них рівнялися, їх ставили у приклад, захоплювалися їхньою винахідливістю і принциповістю. А ще вони сподіваються, що бовдурів і дурнів з часом стане менше.

ВОДОЛІЇ

Водолії - справжні борці за справедливість. Вони дійсно мріють про мир на всій планеті та спокійне життя.

А ще - це один із знаків, який жадає безсмертя, вільного простору для пізнань і машину часу, щоб збільшити свої можливості.
 

Не зовсім реалістично, зате - амбітно.

РИБИ

Що стосується Риб, то вони хочуть всього й відразу, але непомітно для інших.

До того ж, вони зовсім не претендують на те, аби їхні мрії ставали реальністю, адже дуже часто вони уявляють собі далекі планети і немислимі винаходи, які не зовсім то й потрібні людству.
 

Крім того, представники цього знаку вважають свій вигаданий світ досить реальним і виринають із нього лише у крайньому разі.

Джерело - Ukr.Media

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень