Аквапарк? Що будують на березі Басівкутського озера у Рівному

Розкрив секрет міський голова Рівного Володимир Хомко

Басівкутське озеро

Він поінформував, що тут зводять аквапарк. Це робить інвестор Олександр Петров, який вже облаштовував у парках міста екстремальні розваги: мотузкові парки, скеледром «Голова козака».

Детальніше розповідає міський голова Рівного Володимир Хомко:

Це будується аквапарк. Це буде дуже гарна річ, яка точно ніякого техногенного навантаження не несе: скидів там ніяких немає. Це те, що мало бути. Два тут політики, пам’ятаєте, заговорили це питання.

 

Це та сама людина будує, що й «Голову» зробила – Петров. Він давно вже б це зробив і люди відпочивали б там. Так от заговорили це питання. Два роки протарабанили. Тепер вернулися, що так, треба будувати.

 

Нагадаємо, що з іншої сторони Басівкутського озера, у парку, що виходить на вулицю Чорновола, будують кафе. Для цього там зрізали понад два десятки дерев.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень