Що зробити у день зарплати, щоб завжди водилися гроші: народні прикмети

Грошові прикмети

Дати переночувати

Здавна існує прикмета, що зароблене не можна витрачати в той же день. Грошам потрібно переночувати вдома. В такому випадку, гроші просочаться енергетикою житла і людини та будуть примножуватись.

Поділитись

Якщо людина має хороший достаток, тоді їй радять щомісяця жертвувати 10 частину свого доходу на благодійність. Такий ритуал необхідний для того, щоб гроші водилися. Якщо десятина — це забагато, тоді можна віддати стільки, скільки не шкода

Перерахувати і скласти

До заходу сонця необхідно перерахувати отримані гроші в спальні або у вітальні. Потім їх потрібно акуратно скласти, щоб купюри лежали сорочкою вгору. Якщо день отримання зарплати випав на зростальний Місяць, то потрібно покласти купюри на ніч на вікно, це притягне у дім більші гроші.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень