Що вдягнути на роботу навесні-2024: модні образи зі штанами (ФОТО)

Одяг у діловому, джинсовому, класичному та бохо стилях

Діловий костюм

Які ознаки трендового костюма-2024 - ми вже писали. Цього сезону у модних колекціях чимало образів з діловими костюмами. Серед них переважають костюми-двійки, що складаються з жіночних приталених жакетів і штанів зі складками.

Щодо кольорів, то це - як класичні чорні дуети, так і в смужку, пастельні тощо. Їх поєднують з поясами, квітами-брошками, шарфами у тон сумці тощо.

Джинсовий стиль

Костюми помітні були і в джинсовому стилі. І якщо дрес-код дозволяє, такі чудово підійдуть в офіс. Також доречними на роботу будуть джинси у поєднанні з жакетом чи блузою. Головне - обрати модні нині моделі денімових штанів. 

Штани з блузою чи сорочкою

Для теплої пори можна обрати на роботу тонший верх - блузу чи сорочку. Вона може бути мінімалістична, квітчаста, бохо. Зі штанів обирайте звужені донизу чи розширені з манжетами моделі. До речі, дуже актуальні штани зі стрілками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень