Наймодніші джинси-2024: 5 моделей для теплої пори (ФОТО)

Білі, червоні, мішкуваті, вузькі та в стилі бохо

Білі

Яке ж літо без білого кольору, який так гарно підкреслює засмагу? Широкі білі джинси з високою чи низькою посадкою найкраще в цьому допоможуть. Тим паче, що з ними легко створити модні нині мінімалістичні образи. 

У стилі бохо

Окрім моди 1990-х, цього року дизайнери надихалися і естетикою 1960-1970-х років. А це означає, що в моду знову повернулися штани-бохо. Тож якщо ви оберете джинси у цьому стилі - будете першою модницею.

Це можуть бути завужені джинси з квітковою вишивкою чи розкльошені з мереживом або люверсами та геометричними візерунками.

Такі радять носити з босоніжками на пласкій підошві або класичними туфлями на підборах.

Isabel Marant

Ermanno Scervino

Мішкуваті

Мішкуваті джинси, або як ще їх називають baggy - надзвичайно трендові у сезоні весна-літо-2024. Вони прийшли до нас із 1990-х.

Низька посадка і широкі штанини роблять цю модель найзручнішою для теплої пори. Поєднуйте їх із взуттям з гострим носком та топами. 

Червоні

Червоний колір, який увійшов у моду торік, не втрачає досі популярності. А це означає, що у тренді - і найрізноманітніші моделі червоних джинсів. Вони чудово поєднаються з чорним взуттям - лоферами чи черевиками-оксфордами, і чорними сумками та окулярами. 

Вузькі

В моді - повернення у 1990-ті роки. А це - період джинсів з низькою посадкою. Обирайте модні нині вузькі моделі. Цього року їх пропонують носити з босоніжками на підборах. 

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень