

Ці продукти втрачають корисні властивості
Морозильна камера стала технікою-рятівником, адже дала можливістю людству якісно зберігати продукти тривалий час. Заморожувати можна більшість страв і продуктів, але є й ті, які категорично заборонено тримати у морозилці.
У морозилці шкаралупа варених яєць тріскається, а вода в білку замерзає. Їсти такі яйця після розморозки не варто, адже у них можуть потрапити небезпечні бактерії.
Заливні, желе й холодці зберігати в морозилці не рекомендується, адже желатин при низьких температурах кристалізується і втрачає властивості.
Смажені страви після розмерзання втрачають свій смак та аромат. Також вони не будуть мати жодної користі, якщо зберігати їх у такий спосіб.
Не рекомендують класти у морозильну камеру кавуни, огірки, селеру і томати. Якщо в продуктах багато води, то при заморожуванні вони стануть прісними на смак.
При низьких температурах молочні продукти змінюють свою структуру. Йогурт перетвориться у неоднорідну масу з молочними згустками, після розморожування він годитиметься лише для випічки.
Джерело: meta
Радіо Трек: НОВИНИ
Знайдуть усіх, хто хоч раз «засвітився»: Відомо, які дані призовників потраплять в електронний реєстр
Про це мовчать всі грибники: у яких місцях найкраще шукати білі гриби?
5 сигналів від ангела-охоронця, які попереджають про небезпеку: народні прикмети
Назва з трьох букв: масло без трансжирів, яке має бути на кожній кухні
Що не можна робити із віником 22 вересня, щоб не втратити благополуччя: народні прикмети
У Рівному в районі Північного втрачено документи, на прізвище Скубік, а також техпаспорт на автомобіль та телефон. Прохання повернути за винагороду, телефонуйте
06 серпня на мікрорайоні «Північний» було втрачено сумку через плече сірого кольору з документами на прізвище Петеренчук. Якщо ви знайшли ці документи, прохання повернути за винагороду Тел.: (066) 67 07 841
Сьогодні, 21 липня, о 15:20 на зупинці вул.Відінській знайшли сумочку з дитячою іграшкою.