Що шкідливо зберігати у морозильній камері: ТОП-5 продуктів

Ці продукти втрачають корисні властивості

Морозильна камера стала технікою-рятівником, адже дала можливістю людству якісно зберігати продукти тривалий час. Заморожувати можна більшість страв і продуктів, але є й ті, які категорично заборонено тримати у морозилці. 

ТОП-5 продуктів, які шкідливо зберігати у морозильній камері

Варені яйця

У морозилці шкаралупа варених яєць тріскається, а вода в білку замерзає. Їсти такі яйця після розморозки не варто, адже у них можуть потрапити небезпечні бактерії.

Страви з желатином

Заливні, желе й холодці зберігати в морозилці не рекомендується, адже желатин при низьких температурах кристалізується і втрачає властивості.

Смажені страви 

Смажені страви після розмерзання втрачають свій смак та аромат. Також вони не будуть мати жодної користі, якщо зберігати їх у такий спосіб. 

Деякі овочі, фрукти, ягоди та зелень

Не рекомендують класти у морозильну камеру кавуни, огірки, селеру і томати. Якщо в продуктах багато води, то при заморожуванні вони стануть прісними на смак. 

Йогурт

При низьких температурах молочні продукти змінюють свою структуру. Йогурт перетвориться у неоднорідну масу з молочними згустками, після розморожування він годитиметься лише для випічки. 

Джерело: meta

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень