Що робити зі знайденим на городі курячим яйцем: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Куряче яйце є одним з найпотужніших предметів чорної магії. З його допомогою можна легко навести порчу, як на одну людину, так і на всю сім'ю.

Якщо знайшли куряче яйце у себе в городі або біля будинку, то з ним слід бути дуже обережним, і, ні в якому разі не брати в руки.

Куряче яйце, якщо над ним проведено магічний ритуал, може завдати шкоди здоров'ю, залучити бідність і навіть смерть. Піднімати яйце з землі потрібно з допомогою лопати чи совка.

Потім потрібно покласти його на картон, підпалити і дочекатися поки яйце повністю згорить. Якщо в цей час виділяється чорний дим, то на яйце, дійсно, була наведена порча. Після того, як все згорить, попіл треба закопати, а місце полити святою водою.

Якщо було знайдено пасхальне яйце, це також погана ознака, а ще гірше, якщо його було знайдено в будинку. В такому випадку, негативна енергія вже поширилася по всьому житлу.

Щоб очистити будинок, необхідно над яйцем провести ритуал спалення, а по дому пройтися з запаленою церковною свічкою, а також окропити його свяченою водою.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Олеся Шевчук

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень