5 речей у домі, які притягують хвороби та нещастя: народні прикмети

Цих речей краще позбутися

Старі зношені капці не слід зберігати вдома – вони притягують негативну енергетику. Якщо тапочки порвалися, їх потрібно викинути.

Посуд з тріщинами, сколами, дефектами порушує енергетику їжі, роблячи її небезпечною для здоров’я людини. Як би вам не подобалася посудина, але якщо вона тріснула або від неї відколовся шматочок, такий посуд потрібно викинути.

Морські мушлі не варто тримати у домі в якості сувенірів. Це будинок загиблого молюска, і він притягує негативну енергію. 

Очерет в будинку тримати небезпечно. Він притягує нещастя і провіщає хворобу  або смерть. Подібні неприємності принесе і ковила, якщо прикрасите нею кімнату. Вона віщує вдівство.

Хвойні гілки у вазу ставити доречно лише в період новорічних свят. Погана прикмета – тримати ці гілки в квартирі в інші пори року.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень