Що не можна робити у спальні, щоб не притягнути в родину скандали та неприємності: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Згідно із прикметами у подружньому ліжку повинні спати тільки чоловік і дружина. Ніколи не слід поступатися ліжком гостям – навіть близьким родичам і друзям. Інакше у відносинах може виникнути розлад.

Крім того, не варто нікому, крім своїх дітей, дозволяти сидіти на подружньому ліжку.

Ковдра та матрац на ліжку чоловіка і дружини повинні бути спільними, а саме ліжко – суцільним, а не складатися з двох частин. За прикметами, тоді і сімейне життя буде міцним.

Не можна, щоб речі чоловіка і дружини зберігалися окремо. Це прикмета до розлучення. Хоча б якась частина речей подружжя повинна лежати разом в одній шафі.

В подружній спальні не повинно бути дзеркал – це буде притягувати зради у родину. Особливо погано, якщо в дзеркалі відбивається ліжко.

Ще один небажаний аксесуар для спальні — опудала і роги тварин. Вони випромінюють енергію смерті, зрад і насильства.

У кімнаті, де сплять, не можна сушити зонти, це до сліз. А от зберігати їх у спальні можна, тоді в будинку завжди буде «гарна погода».

Не варто тримати у спальні фікус. Він погано впливає на фізичну сторону любові. Повір’я звинувачують його також у проблемах із зачаттям. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень