5 сувенірів, які потрібно викинути із дому, щоб не притягувати негатив: народні прикмети

Дрібнички, які притягують нещастя

Статуетки птахів

Статуетки ворон, голубів, орлів та сорок притягують до будинку нещастя та бідність.Наші пращури вважали, що фігурки таких птахів точно не приносять нічого доброго, а навпаки, відводять удачу і процвітання.

Морські мушлі

Морські мушлі - це предмети з мертвою енергетикою, які притягують у дім негатив та хвороби. Якщо мушлі зберігати вдома, то життєва енергія поступово людей згасає. Зате апатія, нудьга і погане самопочуття стають постійними супутниками.

Сувенірні ляльки

Реалістичне зображення людини несе чужу несприятливу енергетику, яка не обіцяє нічого хорошого. У давнину ляльок робили без облич, щоб їх не можна було використовувати під час чаклунства.

Пір’я павича

Згідно з народними прикметами, такий елемент декору приносить нещастя в дім. Павине перо в будинку може стати причиною пізнього заміжжя для молодої дівчини. Крім того, малюнок, який має перо павича, нагадує око, яке вважається оком диявола.

Символіка потойбічного світу

Хвороби та занепад притягують сувеніри у вигляді черепів та людських кісток. Також не варто забувати, що ті ж самі єгипетські піраміди є нічим іншим як гробницею для фараонів. Ви впевнені, що подібна річ принесе вам щастя й удачу?

Зображення шакалів, анубіса, язичницьких богів, ритуалів, дивних ієрогліфів теж не повинні ставати прикрасою вашого будинку, якщо ви не хочете, щоб мертва енергія увійшла у ваш дім.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень