Що віщує сорока, яка прилетіла до будинку: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Що обіцяє сорока, що сіла на вікно

Вважається, що побачити сороку, яка просто сидить на вікні будинку — це до новин. Адже не даремно кажуть: «сорока на хвості принесла». А вже погані ці новини будуть чи хороші, залежить від поведінки птиці.

Якщо побачили сороку, що сидить на вікні, не проганяйте її, а просто поспостерігайте за її поведінкою.

Вважається хорошою прикметою, якщо вона сіла на вікно хворої людини — це до швидкого одужання.

Якщо сорока сіла на вікно, але відразу ж полетіла — це до поганих подій, наприклад, до крадіжки або пожежі. Слід вжити необхідних заходів, щоб убезпечити будинок.

Якщо сорока стрекоче, бігає взад-вперед і взагалі поводиться радісно і збуджено, новини також будуть хороші і радісні. Можна очікувати якусь звістку від далеких родичів, їх приїзд в гості, веселе застілля в будинку.

Дуже метушлива поведінка сороки, супроводжувана неголосним, але безперервним стрекотінням, означає плітки, які розпускають недоброзичливці.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень