Що робити, якщо зламався натільний хрестик: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Прикмета свідчить — якщо порвався ланцюжок з хрестиком, це обіцяє неприємності. Особливо погано, коли оберіг падає. Це свідчить про те, що на людину була спрямована потужна хвиля негативної енергії: в оточенні з'явилися заздрісники і недоброзичливці, які намагаються нанести шкоди.

Є й інші прикмети, що пояснюють, до чого ламається хрестик і рветься ланцюжок, який утримує його на шиї.

Така ситуація відбувається у випадках, коли сама людина стає джерелом негативної енергії. Якщо в душі таїться образа, злість чи є намір вчинити не по совісті, натільний оберіг реагує миттєво. І якщо він ламається, то це зайвий привід задуматися і очистити свої думки.

За іншою версією натільний хрестик може ламатися у випадках, коли людина втрачає захист. Оберіг попереджає, що зараз необхідно дотримуватися обережності і бути готовим до ударів долі. 

Зламався натільний хрестик, можливо, це якось пов'язано з магією. Забобонні люди кажуть, що на людину в цей момент наводять порчу. Не варто хвилюватися, оскільки оберіг, прийнявши удар на себе, відвів біду від свого носія. Щиро подякуйте Господу за надану допомогу та захист.

Якщо ланцюжок рветься, а хрестик при цьому губиться, то по прикметі це є поганою ознакою. Забобони кажуть, що ви йдете не в тому напрямку. Іноді варто лише поміняти напрям і перешкоди відразу ж зникають.

Що робити, якщо зламався натільний хрестик

Відразу варто відзначити, що церква не називає зламаний хрестик поганим знаком. Священнослужителі кажуть, що цей предмет ніяк не пов'язаний з долею людини. 

Краще прислухайтеся до себе: якщо не відчуваєте тривоги, значить, нічого поганого не станеться. Якщо ж на душі неспокійно, помоліться перед святою іконою і попросіть у Господа захист.

Як вчинити з оберегом? Все, що потрібно зробити, якщо зламався хрестик, віднести його в церкву і там же придбати новий.

Крім того, церква рекомендує не зберігати зламаний хрестик у себе вдома і не викидати його у відро для сміття.

Якщо немає можливості віднести зіпсовану річ у храм, її краще подарувати землі. Закопувати оберіг слід в місці, де ходить мало людей.

Якщо зламаний хрестик зроблений з дорогоцінного металу, віддайте його в майстерню, а після освятіть в церкві.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень