Коли і кому не можна гострити ножі, щоб не накликати нещастя: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Наші пращури вважали, що ніж на своєму вістрі може розжарювати негативну енергію. Тому до його загострювання слід завжди підходити відповідально. Цим не повинні займатися маленькі діти чи жінки.

Понеділок

Згідно з багатьма народними традиціями, понеділок вважається днем Місяця та чуттєвих енергій. Точити ніж у цей день вважається несприятливим, оскільки це може порушити природний потік енергії та призвести до невдач.

П'ятниця

П'ятниця пов'язана з Венерою та любов'ю, трактується багатьма як день відпочинку та спокою. Згідно з повір'ями, цього дня не можна займатися тим, що асоціюється з чимось гострим, щоб не порушити гармонію.

Релігійні свята

У дні релігійних свят, а також у періоди жалоби не слід гострити ножі.

Вважається, що в цей час ніж може накопичувати негативну енергетику, яка відіб'ється на житті людини і може призвести до неоднозначних наслідків у житті.

 

Повня і Молодик

Багато людей стежать за фазами Місяця, вірячи, що вони впливають на добробут. У періоди повного Місяця і Молодика не слід займатися заточуванням ножів.

Є думка, що у період повного чи молодого Місяця панує особлива енергетика, яку неприпустимо порушувати.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень