Що робити, якщо термін дії банківської картки скінчився під час війни

Роз’яснення від Нацбанку, як не залишитись без коштів

Власники карток, термін яких спливає, мають два виходи.

Перший. Чимало банків продовжили термін дії платіжних карток на певний термін (на 2, 3 або 6 місяців). У такому разі немає потреби в їхньому перевипуску.

Інформацію про те, чи продовжує термін дії картки певний банк, слід дізнаватись у кол-центрі фінансової установи або ж звернувшись до банку із запитом.

Другий. У мобільному додатку вашого банку можна завести віртуальну картку. Такі карти не мають фізичного носія — лише реквізити. Як і у звичайної пластикової картки, це 16-значний номер, термін дії та тризначний код, який потрібно вводити для підтвердження угоди в інтернеті.

Віртуальну картку у більшості банківських продуктів можна додати до GooglePay або ApplePay та розраховуватися смартфоном у торгових мережах.

Про те, чи ця опція доступна, теж краще дізнатися безпосередньо у вашому банку.

Ну, і звісно ж, якщо ви перебуваєте не безпосередньо у зоні бойових дій, то можете отримати нову картку в одному з найближчих відділень банку.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень