Що робити, якщо шкіряне взуття тисне: ТОП-5 перевірених лайфхаків

Дієві способи

Часто ми купуємо взуття навіть попри те, що воно не досконало підходить до ноги. Врятувати ситуацію можна, якщо новенька пара шузів виготовлена з натурального матеріалу. Зі шкірозамінником, на жаль, доведеться постійно заліковувати мозолі. Пропонуємо 5 способів розтягнення взуття.

1. Лід

Візьміть пакети з міцного поліетилену, вставте їх у взуття, налийте води так, щоб вона рівномірно розподілилася всередині взуття. Поставте обновку у морозильну камеру і почекайте, поки вода повністю замерзне. Дістаємо взуття та залишаємо при кімнатній температурі. Через 20-30 хвилин вийміть пакети й перевірте, чи спрацював метод.

2. Окріп

Візьміть термостійкий поліетиленовий пакет, вставте у взуття і налийте у пакет окріп. Потім обережно злийте воду, зачекайте поки взуття охолоне і приміряйте. Або можна прогріти взуття парою. Потім трохи походити у взутті.

3. Спирт

Середину взуття можна протерти спиртом або горілкою. Це допоможе розм'якшити матеріал, тоді одягніть шкарпетки й трохи походіть у взутті по дому.

4. Засіб для миття вікон

Розпорошіть засіб для миття скла усередину взуття, одягніть шкарпетки та походіть у взутті хвилин 30. Якщо треба, повторіть процедуру знову.

5. Гаряче повітря

Прогрійте шкіру взуття феном у тих місцях, де вона тисне. Потім тепле взуття розносіть вдома разом з теплими шкарпетками.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень