7 наймодніших пар взуття 2022 року: що ми носитимемо (ФОТО)

Деякі з них знайомі, можна сказати, з дитинства

Деякі пари взуття ви точно знайдете у своїй шафі, адже у моду повертаються лаковані туфлі, взуття на платформі й балетки.

Черевики з квадратним мисом

Тенденція до квадратного мису намітилася ще у 2020-му, потому їх ставало дедалі й дедалі більше. А от цього року справжній розквіт популярності такого взуття. Попереду ще кілька місяців зими й доволі прохолодна весна – тож поповнити колекцію взуття варто саме такою моделлю. Вона не втратить актуальності й восени.

М'які черевики

Комфорт передусім. І ставку на це роблять як бренди ексклюзивного вбрання, так і мас-маркет. Любов до м’якого та «дутого» перейде з зими у весняні туфлі та навіть сандалі.

Балетки

У це важко повірити, але вони знову повернулися. Дизайнери готували нас до великого повернення балеток ще влітку. У моді знову будь-які кольори, текстури й декор.

Мюлі з принтом

Чим яскравіше й веселіше, тим краще. Актуальні цієї весни мюлі вирізняються доволі тонким ремінцем. Дизайнери пропонують анімалістичні принти, стрази й блискітки.

Туфлі з бантиками

Така витончена й по-справжньому дівчата деталь – бантик, цього року на Олімпі слави. Найбільш актуальні моделі зроблені з шовку та атласу та обов’язково оздоблені бантиком. Пік популярності взуття – весна й літо, коли будуть відбуватися численні випускні.

Платформа

Це доречна підошва для будь-якого взуття: чоботи, черевики та босоніжки. Платформа крокуватиме цілий рік.

Човники з гострим мисом

Чим гостріший мис, тим актуальніша модель взуття. Особливо сексапільними виглядають човники з відкритою п’яткою. При цьому краще обирати моделі з невеличкими підборами.

Матеріали  Who what wear

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень