Що потрібно викинути з дому, щоб розбагатіти: 5 речей, які притягують бідність

Вони є у чи не кожному домі

Непрацюючий годинник

І настінний, і наручний годинник мають потужну енергетику, переконані езотерики. У робочому стані вони приносять у будинок гармонію та дарують людям сили.

А ось годинник, що зупинився, негативно впливає на фінансову удачу.

Несправний годинник потрібно терміново здати у ремонт або викинути його. 

Старий гаманець

У пошарпаному та старому гаманці гроші водитися не будуть. Щоб не відштовхнути фінансову удачу, потрібно регулярно оновлювати гаманець, а старий без жалю викидати.

Ще в домі заборонено тримати гаманці, які не використовуються та лежать порожніми. Це як символ бідності. Якщо у вас є такий, то покладіть туди трохи монет і хоча б одну купюру.

Розбитий посуд та дзеркала

Посуд зі сколами та тріщинами зберігати вдома не можна, так само як і затерті або надщерблені старі дзеркала. Це відганяє від людей фінансовий успіх.

Засохлі квіти

Засохлі рослини є джерелом негативної енергії, яка перекриває фінансові потоки у будинку. Якщо вам дуже дорогий букет, то приберіть його хоча б зі спальні та кухні.

Також не можна сухі квіти тримати на вікні, тому що фінансові потоки рухаються через центр приміщення з вікна до вхідних дверей.

Речі без пари

Йдеться про рукавиці, шкарпетки, взуття. Це також шкодить фінансовому успіху, тому треба від них позбавлятися без роздумів та жалю.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Собаку з двома нашийниками бачили у Новому Дворі

У Новому Дворі помітили собаку. На вигляд це довгошерста німецька вівчарка, має два нашийники.

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Більше оголошень