Що потрібно викинути з дому, щоб розбагатіти: 5 речей, які притягують бідність

Вони є у чи не кожному домі

Непрацюючий годинник

І настінний, і наручний годинник мають потужну енергетику, переконані езотерики. У робочому стані вони приносять у будинок гармонію та дарують людям сили.

А ось годинник, що зупинився, негативно впливає на фінансову удачу.

Несправний годинник потрібно терміново здати у ремонт або викинути його. 

Старий гаманець

У пошарпаному та старому гаманці гроші водитися не будуть. Щоб не відштовхнути фінансову удачу, потрібно регулярно оновлювати гаманець, а старий без жалю викидати.

Ще в домі заборонено тримати гаманці, які не використовуються та лежать порожніми. Це як символ бідності. Якщо у вас є такий, то покладіть туди трохи монет і хоча б одну купюру.

Розбитий посуд та дзеркала

Посуд зі сколами та тріщинами зберігати вдома не можна, так само як і затерті або надщерблені старі дзеркала. Це відганяє від людей фінансовий успіх.

Засохлі квіти

Засохлі рослини є джерелом негативної енергії, яка перекриває фінансові потоки у будинку. Якщо вам дуже дорогий букет, то приберіть його хоча б зі спальні та кухні.

Також не можна сухі квіти тримати на вікні, тому що фінансові потоки рухаються через центр приміщення з вікна до вхідних дверей.

Речі без пари

Йдеться про рукавиці, шкарпетки, взуття. Це також шкодить фінансовому успіху, тому треба від них позбавлятися без роздумів та жалю.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень