Що з'їсти, щоб розбагатіти: продукти, які притягують гроші та добробут

Як притягнути гроші за допомогою горіха та м'яти?

Харчі здавна наділялися міфічними властивостями і вважалися показником достатку. Мрії про сите життя у достатку також були пов'язані з ними.

Будь-який продукт має індивідуальну енергетичну цінність або калорійність. Енергія при попаданні в людський організм не зникає, а засвоюється клітинами.

Одна їжа здатна посилити активність людини або зробити її витривалішою, інша стає хорошим помічником в боротьбі з недугами і хворобами.

Також є продукти, здатні залучати достаток, гроші і багатство.

Їхня енергія може посилювати здатність людини залучати матеріальні блага. Є така група продуктів, яка інтуїтивно асоціюється з родючістю, а значить, і багатством.

Матеріальною енергією з надлишком наділені овочі, горіхи і фрукти. Це горошок, виноград, морква, рис, мандарини, квасоля, капуста, мигдаль і виноград.

Серед м'ясних продуктів лідирує свинина і яловичина. Практично всі прянощі також вважаються «талісманами» по залученню грошей.

Однак енергії самого овоча або прянощів недостатньо, щоб отримати бажаний ефект. Езотерики вважають, що людина також повинна правильно налаштуватися  і направити свою енергію у грошове русло.

Щоб продукти притягували гроші у дім, готувати необхідно з мрією. Слід візуалізувати бажане, уявивши, що воно збулося. Картинку, намальовану уявою, слід перенести в готову страву.

Про рослини і трави також існує багато фінансових повір'їв.

Вважається, що листя м'яти необхідно брати із собою, коли йдете за продуктами, а сухі суцвіття гвоздики або гірчиці завжди повинні бути з вами в невеликому мішечку із тканини.

Звичайна квасолина, як стверджують біоенергетики, здатна вберегти від порожніх витрат і навіть крадіжки ваших особистих заощаджень.

Горіх ліщини володіє величезною фінансовою енергією, його рекомендують постійно носити у кишені сумки.

Щоб багатство не оминало дім, увесь рік у ньому обов'язково повинні бути волоські горіхи. Їх кладуть у вазу або тарілку на видному місці. В міру зменшення запасів, додають нові. Їх має бути парне число.

Джерело: uk.everyday-psychology.com

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень