Який номер машини притягує нещастя: 10 прикмет про автівки

Майже у кожного власника машини є свої забобони про автівку

Багато водіїв засмучуються, коли бачать на автомобілі пташиний послід. Однак цей знак віщує поповнення грошей. Марновірство спрацює, якщо послід змити відразу, як ви його побачили, щоб уберегтися від зайвих витрат.

Існує повір'я, що предмет, яким було пробито шину, варто постійно тримати при собі, щоб наступного разу не проколоти колесо.

У далеку дорогу водіям заборонено голитися та мити автівку. Інакше це може призвести до непередбачених складнощів у дорозі.

Будь-яке повернення в дорозі обіцяє невдачу. Якщо це не повернення за автомобільними документами, то повертатися не варто.

Недобре повір'я, пов'язане з порожнім відром, яке ви побачите перед поїздкою. Вважають, що в такому випадку навіть важливу поїздку варто перенести на наступний день.

Не можна у автомобілі сваритися, говорити нецензурні слова і сповіщати вголос про продаж машини. Автомобіль може «образитися» і зламатися.

При ремонті автомобіля ні в якому разі не можна використовувати запчастини від машин, які були в ДТП. Те ж станеться з цими деталями вже у вашій машині. 

Номери автомобіля також мають забобони. Якщо в ньому присутня цифра шість три рази – це до біди. Навіть якщо ви не вірите у прикмети, все одно варто помістити у салон маленький амулет або талісман, який оберігає і притягує везіння на дорозі.

Не можна викидати сміття із вікна автомобіля, інакше притягнете на себе фінансові невдачі та штрафи.

Якщо ви збили кота чи собаку і не зупинилися, щоб допомогти тварині, або прибрати її із дороги, то найближчим часом є велика ймовірність потрапити в серйозну ДТП.

Джерело: goodhouse.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень