

Простий лайфхак
Ковбаса — популярний продукт, який є чи не у кожному холодильнику. Однак мало хто знає, як правильно зберігати ковбасні вироби. Адже надрізана палка ковбаси починає швидко підсихати. Аби уникнути цієї неприємності, варто знати певну хитрість.
Лимон – помічник на кухні у різних справах. Зокрема, він допоможе зберегти й свіжість ковбаси. Покладіть на зріз виробу шматочок лимона і жодних сухих ділянок не буде. Цей метод підходить і для вареної ковбаси, і копченої.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ
Не потрібно видаляти чати та фото: лайфхак, як очистити пам'ять у Viber за 1 хв
Дуже люблять своїх дружин і дітей: у які дати народжуються найнадійніші чоловіки для шлюбу?
В Україну знову суне похолодання: Дата
В Україні змінили правила розрахунку доходу для всіх видів соціальної допомоги
В чорному списку Всесвіту: пари з цими іменами ніколи не знайдуть щастя
Рівненщина годуватиме себе й сусідів
Стратегічний запас. Їжа, яку можна зберігати у холодильнику від 4 днів до двох тижнів
Доставка продуктів і товарів з Києва частково заблокована: звідки Рівне братиме речі першої потреби
Список із 22 продуктів, які дуже довго не псуються (ПЕРЕЛІК)
Чим відмити глянцеві фасади кухні
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415