

Простий лайфхак
Ковбаса — популярний продукт, який є чи не у кожному холодильнику. Однак мало хто знає, як правильно зберігати ковбасні вироби. Адже надрізана палка ковбаси починає швидко підсихати. Аби уникнути цієї неприємності, варто знати певну хитрість.
Лимон – помічник на кухні у різних справах. Зокрема, він допоможе зберегти й свіжість ковбаси. Покладіть на зріз виробу шматочок лимона і жодних сухих ділянок не буде. Цей метод підходить і для вареної ковбаси, і копченої.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ
Дзідзьо та Зіброва звинуватили у виступі на мажорному весіллі «ковбасників» під Луцьком (ВІДЕО)
На фронті загинула молода красуня Марійка з Рівненщини. Вона рятувала воїнів на полі бою
Настанови – Скорпіонам, час на себе – Ракам: гороскоп на п’ятницю, 27 травня
10 щасливих прикмет: Що вказує на початок нового, світлого життя
Пив воду з калюжі і знайшов у кишені пачку вафель: 4 дні поранений боєць протримався сам у посадці (ФОТО)
Доставка продуктів і товарів з Києва частково заблокована: звідки Рівне братиме речі першої потреби
Список із 22 продуктів, які дуже довго не псуються (ПЕРЕЛІК)
Чим відмити глянцеві фасади кухні
Купуєте пачку XXL? Що буде, якщо щодня їсти соняшникове насіння
Сало замість таблеток: при яких хворобах цей продукт дуже корисний
Згубилася собака мисливської породи естонський гончак. Прохання повернути загубленого улюбленця за винагороду.
Знайдена картка Приватбанку, універсальна. Територія газотрону. Поверну власнику який назве останні чотири цифри. +380975244009 [media=267008]
20.01.2022 на вул.Чорновола у Рівному водій VW Sharan BK2748CH Маркушевський В.О. втратив своє пенсійне посвідчення. Аби забрати документи завертайтесь за номером 0677954878