

Простий лайфхак
Ковбаса — популярний продукт, який є чи не у кожному холодильнику. Однак мало хто знає, як правильно зберігати ковбасні вироби. Адже надрізана палка ковбаси починає швидко підсихати. Аби уникнути цієї неприємності, варто знати певну хитрість.
Лимон – помічник на кухні у різних справах. Зокрема, він допоможе зберегти й свіжість ковбаси. Покладіть на зріз виробу шматочок лимона і жодних сухих ділянок не буде. Цей метод підходить і для вареної ковбаси, і копченої.
Джерело: Ukr.Media
Радіо Трек: НОВИНИ
51-річний Винник показав свого єдиного спадкоємця від Таюне (ФОТО)
Тримайтеся від них якомога далі: у які дати народжуються безжальні аб'юзери?
Фрукт, який вважають еліксиром щастя: він знімає тривогу та підіймає настрій
Лінивий Наполеон за 30 хвилин. Виходить 1 в 1, як класичний торт (ФОТО)
Їх просто не впізнати: як виглядали українські актори на початку кар'єри та зараз (ФОТО)
Рівненщина годуватиме себе й сусідів
Стратегічний запас. Їжа, яку можна зберігати у холодильнику від 4 днів до двох тижнів
Доставка продуктів і товарів з Києва частково заблокована: звідки Рівне братиме речі першої потреби
Список із 22 продуктів, які дуже довго не псуються (ПЕРЕЛІК)
Чим відмити глянцеві фасади кухні
У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774
У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925
Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415