Що покласти на зріз ковбаси, щоб вона не засихала

Простий лайфхак

Ковбаса — популярний продукт, який є чи не у кожному холодильнику. Однак мало хто знає, як правильно зберігати ковбасні вироби. Адже надрізана палка ковбаси починає швидко підсихати. Аби уникнути цієї неприємності, варто знати певну хитрість.

Лимон

Лимон – помічник на кухні у різних справах. Зокрема, він допоможе зберегти й свіжість ковбаси. Покладіть на зріз виробу шматочок лимона і жодних сухих ділянок не буде. Цей метод підходить і для вареної ковбаси, і копченої.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли пенсійне посвідчення на прізвище Резімова

У Рівному поряд з кафе "Fortissimo" знайдено пенсійне посвідчення, на ім'я Ремізова Віра Олексіївна За деталями звертайтесь за номером: +380964330774

У Рівному загубилася собака Луна

У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925

У Рівному шукають власників загублених ключів

Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415

Більше оголошень