Що ні в якому разі не можна позичати 30 та 31 грудня: народні прикмети

Що не можна давати з дому в передноворічні дні навіть найближчим людям

Існує цілий список предметів, які заборонено позичати або брати напередодні Нового року. 

Отже, що ніколи не можна давати в борг і брати 30 і 31 грудня:

  • ялинкові прикраси;
  • одяг, косметику;
  • деякі продукти;
  • гроші;
  • віник.

Що стосується прикрас і одягу, тут все просто - ці речі зберігають енергетику будинку і власника, тому якщо ви віддасте їх, то разом з ними і щастя, а якщо візьмете у когось - отримаєте біди людини собі.

Віник, як потужний оберіг, накопичує в собі сприятливі вібрації - віддаючи його, ви втрачаєте захист свого житла.

Гроші - це головна причина розбрату багатьох людей між собою. Прикмети категорично не рекомендують барти і давати у борг гроші 30 і 31 грудня.

Чому не можна позичати сіль, хліб, цибулю і яйця

З давніх-давен наші предки знали, що будь-яку їжу потрібно берегти. Якщо ви віддаєте комусь останній шматок, то це призведе до бідності, злиднів і голоду.

Також наші бабусі точно знали, чому не можна давати сіль - велика ймовірність посваритися з людиною, якій ви її позичили, або відчути, як той, хто її просить, вам «насолив».

Крім того, не можна не тільки давати самому, але і брати конкретні продукти у людей. Не можна брати цибулю у сусідів - такий продукт здатний знезаражувати не тільки організм, але і приміщення, в якому він знаходиться. Згідно з народними повір'ями, цибуля «фільтрує» енергетику будинку, забираючи на себе все погане. Будьте обережні - сусіди можуть разом з продуктом передати вам негатив, що накопичився в їх життях.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень