Чому не можна мити підлогу старим одягом: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Використання старого одягу у якості ганчірок може виявитися небезпечним для колишнього власника цих речей. За уявленнями, використання речей, що належали комусь із домашніх, може мати негативні наслідки.

Езотерики кажуть, що одяг проникається енергією людини, яка його носила. Якщо з цього одягу зробити ганчірку для прибирання, то його використання може негативно вплинути на носія, порушивши його ауру. Це може призвести до нездужань і невдач у житті.

Особливо не рекомендується використовувати дитячі речі, які належали дитині, що підросла. Біополе дітей ще слабке, і використання такого одягу може принести їм загрозу.

Наші пращури вважали, що чим ближче одяг до тіла, тим більше він просочується енергетикою людини. Тому нижню білизну, шкарпетки та шапки ніколи не використовували, як ганчірки.

 Правильним і благородним жестом буде передача старого одягу нужденним людям, для яких він може стати корисним. Адже завжди знайдуться люди, які потребують підтримки та допомоги.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень