Що Ісус казав про ознаки кінця світу?

До чого треба придивитися вже зараз

Фото ілюстративне, з відкритих джерел
Фото ілюстративне, з відкритих джерел

Ісус дав своїм апостолам певні ознаки наближення кінця світу, але при цьому сказав, що «про той день і годину ніхто не знає, ані ангели небесні, — лише один Отець».

У Святому письмі можна знайти такі ознаки, які вказують на наближення кінця світу.

Фальшиві месії

«Глядіть, щоб ніхто не звів вас. Багато прийде в Моє ім’я, що будуть казати: Я — Христос, — і зведуть багатьох» (Матвія 24, 4-5).

Війни

«Ви почуєте про війни та воєнні поголоски; глядіть же, не тривожтесь, бо треба, щоб це все сталося, але це не кінець ще. Народ на народ повстане й царство на царство» (Матвія 24, 6-7).

Голод і землетруси

«Голод, чума та землетруси будуть по різних місцях, та все це — початок страждання» (Матвія 24, 7-8).

Переслідування

«Тоді видадуть вас на муки й уб’ють вас; вас будуть ненавидіти всі народи імені мого ради. Багато тоді спокусяться і видаватимуть один одного й будуть ненавидіти один одного. Чимало лжепророків устане і зведуть багато людей» (Матвія 24, 9-11).

Скорбота і святотатство

«Отож, коли побачите «мерзоту запустіння», провіщену пророком Даниїлом, поставлену на святім місці — хто читає, нехай розуміє! — тоді ті, що в Юдеї, нехай втікають у гори; а хто на покрівлі, хай не сходить узяти речі зі своєї хати, і хто в полі, хай не повертається назад узяти свою одіж! Горе вагітним і годуючим за тих днів! Моліться, щоб ваша втеча не сталася зимою, ані в суботу. Скорбота ж тоді велика буде, якої не було від початку світу аж понині, та й не буде» (Матвія 24, 15-21).

Затьмарення сонця

«Негайно по тих днях скорботних сонце затьмиться, місяць не дасть більше свого відблиску, зорі падатимуть з неба і захитаються небесні сили» (Матвія 24, 29).

Джерело: Credo

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень