Що гублять у тролейбусах Рівного. І де шукати загублене?

Виявляється, знайти можна, якщо загублене помітили кондуктор чи водій тролейбуса

Зараз пасажири майже не гублять речі у тролейбусах, каже директор КП «Рівнеелектроавтотранс» Валентин Ткачук і додає:

– Все знайдене ми здаємо у центральну диспетчерську. Щоб забрати речі, треба звернутися туди за номером 63-66-56.

Диспетчер з 30-річним стажем Олена Донакова розповіла, що загублені пасажирами речі зберігають у столі центральної диспетчерської. Термін зберігання – не безмежний – 2 місяці.

– Гублять документи, мобільні телефони, пакети з речами, вудочки, у дощ - парасолі. Найчастіше знаходимо у тролейбусах пенсійні посвідчення. Діти гублять спортивну форму, портфелі, книжки.

 

Якщо загублено документи, то ми самі можемо розшукувати їхніх власників. А найлегше шукати власників мобільних телефонів: зателефонував за номером – і він прийшов.

 

Було таке, що навіть гроші губили і ми повертали. Сум вже не пам’ятаю. 

Років із 10 тому у тролейбусах речей губили більше. А останні півроку, каже Олена Донакова, пасажири стали уважнішими. Тож майже нічого не гублять, або ці згуби –  незначні.

Це, приміром, якісь порожні торби, брудні банки. Їх просто викидаємо. Бо хто за ними прийде? За цінними речами звертаються, за нецінними – ні. 

За знайдені цінні речі працівникам КП «Рівнеелектроавтоттранс», розповіла диспетчер, дякують усно. Інколи передають шоколадки водію тролейбуса і кондуктору.  

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень