Водій тролейбуса у Рівному порадував заступницю голови Рівненської ОДА (ФОТО)

Бо людяний

Іванна Смачило – заступниця голови облдержадміністрації з цифровізації повідомила, що нещодавно у неї в сім’ї сталася неприємність.

З автомобіля випала дуже важлива річ і, коли вже не було надії на її повернення, звичайний рівнянин повернув згубу. Про цей випадок Іванна Смачило написала такий пост на своїй сторінці у Фейсбуці:

- Неприємності трапляються не лише у п’ятницю 13-го.

 

Достатньо просто кілька хвилин бути неуважним. І ось ти розумієш, що загубилися важливі документи. Ти не можеш згадати, де, коли і як це сталося. Ти навіть не сподіваєшся їх повернути. Ти починаєш сушити голову, як це все відновити, скільки часу це займе і чим обернеться.

 

І раптом тобі дзвонять і кажуть – все знайшлося. Прийдіть і заберіть. Бо виявляється, що водій тролейбуса Олег Березовський побачив, як із машини, яка їхала попереду, щось випало.

 

Він зупинився, підібрав це «щось», а потім звернувся у поліцію, щоб допомогли розшукати власника!

 

Так-так, таке буває. І не де-небудь, а в Рівному. Як же приємно, що в моєму рідному місті живуть такі добрі, небайдужі та чесні водії тролейбуса!

 

Ця історія сталася у моїй сім’ї.

 

І ми дуже вдячні …. Пане Олеже, Ви повертаєте віру в людей! Завдяки вам у світі стало тепліше і світліше.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень