Що буде з доларом в Україні після війни?

Прогноз експерта

Курс долара в Україні залежить від перебігу війни, так буде й надалі. Про це повідомив ректор Міжнародного інституту бізнесу Олександр Савченко.

Але після війни нас мають очікувати позитивні зміни. Ми можемо закінчити війну з курсом, наприклад, в 40 гривень за долар. А за декілька місяців після перемоги гривня почне своє посилення. Тобто курс буде 38, а потім і 36 за долар. Передбачається великий приплив іноземних інвестицій. Зараз у нас такого немає, поки є лише шарахання з боку в бік, а сама економічна політика неадекватна.

 

Зараз нас рятує політика Національного банку та Мінфіну, непогано йдуть монетарні та макроекономічні процеси, а ось податкова, митниця, підтримка бізнесу – майже на нулі, немає дерегуляції, – зауважив Олександр Савченко.  

Він також зазначив, що система потребує радикального очищення від людей, які проводять неадекватну політику.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень