Грають у рулетку? На ринку Рівного знайшли значну суму грошей, до поліції звернулися двоє, але є нюанс

Гроші — у сейфі у поліції

Майже тиждень минув, а власник грошей досі не знайшовся. Нагадаємо, на минулих вихідних 26-річна жінка на одному з ринків у Рівному знайшла значну суму грошей. Кошти вона віднесла до поліції, аби правоохоронці встановили, хто зловив ґаву і втратив заощадження.

Про це ми писали тут: 

На ринку у Рівному знайшли велику суму грошей, – поліція 

Проте чиї гроші – й досі невідомо. За дивним збігом обставин на наступний день до поліції звернулися двоє чоловіків і написали заяви про втрату грошей неподалік того ж місця, де жінка виявила цінну знахідку.

Один з них повідомив, що загубив 47 тисяч гривень, а інший – 16 тисяч. Звернення громадян зареєстрували, але вказані суми не співпадають з тією, яка наразі перебуває на зберіганні у поліції.

 

Тож їм грошей ніхто не віддав.

У пресслужбі поліції Радіо Трек зауважили, що не розголошують, про яку ж саме суму йдеться і те, у чому знайшли гроші, аби цією інформацією не скористалися шахраї. Якщо вам щось відомо про цю ситуацію, зверніться у Рівненське райуправління поліції.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень