Нова смерть та десятки заражених. У Сарнах можуть відкрити ще одне відділення ЦРЛ для хворих на коронавірус (ФОТО)

Маємо ще одну втрату. Перевіряємо, чи це коронавірус (с)

Головлікар Сарненської ЦРЛ Василь Іванюк повідомив про ще одну смерть у лікарні. Щоправда, уточнив – діагноз «коронавірус» ще перевіряють.

Василь Іванюк, головний лікар Сарненської ЦРЛ лікарні. Фото - Володимирець Сіті

- Реанімація: один пацієнт переведений за станом здоров'я з інфекції. Стан важкий, киснезалежний.

 

Сьогодні на ранок маємо ще одну втрату. Пацієнт поступав вчора у вкрай важкому стані внаслідок полісегментарної пневмонії, з важкою супутньою патологією. Чекаємо на ПЛР-результат для верифікації (уточнення) діагнозу.

 

Інфекція: вісімнадцять хворих, чотири киснезалежні, стан здоров'я середнього ступеня важкості. За добу двох виписали з одужанням, троє поступило.

 

Обсервація: тридцять сім пневмоній, двадцять з яких температурять. За добу знову одинадцять нових хворих. Це жителі м. Сарни (4), с. Ясногірка (2), с. Чабель, с. Кам'яне Случанське, с. Тріскині, с. Чемерне, смт Степань.

Скажу так, якщо протягом доби, двох діб, ситуація не стабілізується, змушений буду відкривати хірургічний корпус для госпіталізації.

 

Ось вам карантин, ось вам ставлення людей до ситуації. Не розумію, чому сьогодні ніхто не відповідає за масові порушення карантинних заходів (весілля, релігійні заходи і т.д.), - повідомляє Василь Іванюк.

Зауважимо, за даними штабу з протидії поширенню коронавірусу станом на ранок, 30 травня, повідомили про 4 нових випадки зараження. Про смерть від інфекції у зведеннях інформації немає. 

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень